Šaljiva priča o nevjernoj ženi

Suprug upitao svoju ženu sa kojom je 50 godina u braku da li mu je ikad bila nevjerna, ali nikad nije očekivao da će mu ona ovo reći.

“Snežana, uskoro će biti 50 godina od kad smo se vjenčali, i postoji nešto što želim da znam. Poslije svih ovih 50 godina, da li si mi ikada bila nevjerna?”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“Dobro Božo, moraću da budem iskrena s tobom… Da, bila sam ti nevjerna tri puta tokom ovih 50 godina… ali uvijek s pravim razlogom”.

svekrva

Božo je bio očigledno povrijeđen priznanjem svoje supruge, ali je rekao: “Nikad nisam sumnjao. Da li možeš da mi kažeš šta si mislila pod tim “dobar razlog”?”

Snežana je rekla: “Prvi put je bila kratkotrajna afera kada smo tek bili vjenčani i bili smo na ivici da izgubimo našu malu kuću jer nismo imali novac za hipoteku. Sjećaš li se one večeri kada sam išla da se vidim s bankarom i sljedećeg dana te je obavijestio da će kredit biti produžen?”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Božo joj je odgovorio o posjeti s bankarom i rekao: “Mogu da ti oprostim to, spasila si našu kuću, a šta je bilo drugog puta?”

Snežana ga upita: “Da li se sjećaš kad si bio jako bolestan, ali nisi imao novac da platiš operaciju srca koja ti je bila neophodna? Pa, jedne večeri sam otišla kod doktora i on je uradio operaciju bez naknade.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“To si uradila da bi mi spasla život, tako da ću ti svakako ovo oprostiti. Sad mi reci šta je bilo trećeg puta.”

svekrva

“U redu”, kaže Snežana. “Da li se sećaš kada si se kandidovao za predsjednika svog golf kluba, pa ti je trebalo 73 glasa više…”

Božo se onesvijestio…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts