NA SAHRANI ISPUNJENA VELIKA ŽELJA MARKA ŽIVIĆA: Pored njega u sanduk stavili ovo, HTIO JE DA GA IMA ZAUVIJEK

Glumac Marko Živić sahranjen je na Novom groblju 19. oktobra, nakon što nije uspio da se izbori sa opakim korona virusom. Sahrani je prisustvovao veliki broj Živićevih kolega, a prije toga je održana komemoracija u Beogradskom dramskom pozorištu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Pored drugih, na komemoraciji je govorio i direktor BDP-a Jug Radivojević i tom prilikom otkrio da će Marko biti sahranjen sa omiljenim kostimom u kojem je odigrao čak 150 predstava “Let iznad kukavičjeg gnezda”. 

– Mi smo Marku kostim iz predstave “Let iznad kukavičjeg gnezda” položili u njegov sanduk. 27. i 28. avgusta Marko je odigrao svoje posljjednje dvije predstave, naravno “Let iznad kukavičjeg gnezda” u velikom stilu pred hiljadu ljudi, ovacijama je pozdravljena predstava kao i on zbog te uloge koju je maestralno igrao – rekao je Radivojević.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ovaj čin je na neki način ostvarenje glumčeve velike želje, o kojoj je govorio svojevremeno. 

dsc07154
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Foto:RAS Srbija

– Preponosan sam na ovu ulogu, divna ekipa. Ovo je jedini kostim koji ću odnijeti kući. Izuzetno sam vezan za gospodina Martinija jer je to čovjek oličenje većine ljudi koji danas žive svoje živote a život ide pored njih. On je jako tužan čovjek suštinski. Zamolio sam upravu da kada se ta predstava skine sa repertoara da otkupim kostim i da ga imam uvijek u mom ormaru kao podsjećanje na jedan divan život koji sam živio 150 predstava – rekao je Živić tada u emisiji “Balkanskom ulicom.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts