Majka vlastitim rukama utopila dvije kćeri u bazenu obiteljske kuće

Majka koja je vlastitim rukama utopila svoje dvije kćeri u bazenu obiteljske kuće u Austriji navodno je nakon rođenja drugog djeteta patila od postporođajne depresije te je bila podvrgnuta psihijatrijskom liječenju.

Kako prenosi austrijski dnevnik Kronen Zeitung, čak su i kriminolozi ostali bez riječi kada su čuli strašne izjave 36-godišnje majke, medicinske sestre i logopeda, koja je prošli ponedjeljak ubila dvoje vlastite djece.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Nesreća se dogodila u pokrajini Donja Austrija kada se u bazenu u dvorištu obiteljske kuće utopila majka dviju djevojčica u dobi od 7 mjeseci i 7 godina.

List piše da kada opisuje kako je ubila svoje dvoje djece, “čini se kao da je mrtva, a oči joj zure u prazno”. A dok ova poslovna žena potpuno bez emocija opisuje zločin koji je počinila, čak su i iskusni detektivi ostali bez riječi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

“Djeca su bila smisao mog života”, rečenica je koju počiniteljica ovog jezivog ubojstva uvijek iznova ponavlja u svojoj ćeliji na odjelu forenzičke psihijatrije jedne od donjoaustrijskih bolnica.

Izjave koje lede krv u žilama

Tada je, kako je izjavila, “osjetila spas” i napomenula da je “potopljenost vrlo brzo prošla”. Izjave su to od kojih se ledi krv u žilama svakome tko ih pročita, osim vještacima koji sada moraju dokazati zašto je to učinila i to potkrijepiti vještačenjem, o čemu će puno ovisiti prilikom donošenja presude.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Smrt dviju djevojčica na bazenu, koju im je prošlog ponedjeljka uputila potresena i navodno psihički bolesna majka, zabilježila je i videokamera postavljena na obiteljskoj kući pokraj bazena.

Nakon što ih je ubila, djecu je izvela iz bazena, umotala ih u ručnike i odnijela u krevetić da spavaju, podsjeća list. Zatim je svom suprugu poslala poruku putem: “Nažalost, nisam uspjela”.

Kada ju je suprug pokušao dobiti na mobitel, 36-godišnjakinja je već sjela u automobil i zabila se u drvo u namjeri da si oduzme život. Iz ovog užasa ostala su otvorena mnoga pitanja, piše Kronen Zeitung.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts