Ovoj Židovki se ukazao Isus: Vjera u Njega pomogla joj je da preboli rak dojke

Dvije godine prije dijagnoze ukazao joj se Isus. Nakon što su Shiri Joshua rekli da ima rijedak oblik raka dojke (već u fazi 3), pala je na koljena i molila se Isusu.

Jednog se petka popodne suočila s teškim izborom: hoće li započeti s kemoterapijom ili se podvrgnuti mastektomiji sljedećeg ponedjeljka?

“Iskreno, nisam ni razumjela te riječi”, kaže Shiri. Iako je rođena u Izraelu, preselila se u Toronto s 19 godina. Njezina je obitelj kod kuće nastavila koristiti hebrejski jezik.

Iako je bila Židovka, uvijek je bila radoznala po pitanju duhovnosti 

Nakon što se preselila u Kanadu, Shiri je potpala pod čaroliju New Age pokreta.

“Nisam osjećala da će moj tradicionalni židovski odgoj zadovoljiti ono što sam željela”, kaže ona. “Znala sam da postoji Bog, ali jednostavno Ga nisam poznavala.”

Dvije godine prije dijagnoze imala je viziju Isusa. Čula je za Gospodina, ali osjećala je da treba izbjegavati Isusa zbog svog židovskog porijekla. U potrazi za duhovnošću, jednog je dana pitala Boga je li Isus stvaran.

“Bila sam u spavaćoj sobi i vidjela sam Ga”, prisjeća se Shiri. “Ukazao mi se s talitom, molitvenim šalom i rekao: ‘Dođi k meni.’ Oči su mu bile pune ljubavi. To je morao biti djelić sekunde.”

Vjera joj je pomogla da preboli rak

U klinici za tumore u Britanskoj Kolumbiji, nakon što je liječnik napustio sobu, pala je na koljena i molila se Isusu.

“Gospodine, ako umrem, umrem, ali želim doći k Tebi. Ali ako dopustiš da živim, živjet ću za Tebe.”

Dala je život Yeshui/Isusu, Mesiji, i nanovo se rodila. “Obrušio me val mira. Toliko sam Ga željela, ali toliko sam se bojala jer sam bila Židovka.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Bez odgađanja podvrgla se mastektomiji i započela kemoterapiju. Preselila se u Toronto kako bi bila sa svojom obitelji. Šest rundi kemoterapije trajalo je šest mjeseci.

Vjera joj je pomogla da preboli rak
Snimka zaslona: YouTube/100huntley.com

Preselila se kod roditelja i neko je vrijeme bila tajni vjernik. “Nisam htjela povrijediti svoje roditelje svojom novom vjerom, ali sve što sam imala bio je Yeshua”, kaže ona.

Počela je pohađati mesijansku zajednicu, a roditelji ubrzo saznali za njezinu vjeru i prihvatili njezinu odluku da primi Isusa.

Onima koji se bore s rakom, Shiri poručuje da se drže Božje Riječi. Jedan od najdražih stihova joj je: “Ne, neću umrijeti, nego živjeti i kazivati ​​djela Gospodnja.” (Psalam 118, 17)

Sedam godina kasnije, Shiri je bez raka i poručuje: “Amen! Izliječena sam!”

Similar Posts