Dodik najavio da će ukinuti sve britanske programe u RS-u

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik najavio je da će vlada i druge institucije Republike Srpske odbiti sve programe koje je u ovom entitetu kreirala Velika Britanija.

“Možda ćemo promijeniti i Zakon o javnoj upravi koji je kreirala Velika Britanija i napravit ćemo naš zakon o javnoj upravi”, rekao je Dodik za ATV.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Dodik je izjavio da sankcije, koje je Velika Britanija uvela njemu i predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović (SNSD) ne zadiru direktno u dejtonski status Republike Srpske, ali da će dovesti do još većih problema u Bosne i Hercegovine.

Prema njegovim riječima, u britanskom parlamentu i javnom životu probilo se nekoliko Bošnjaka koji kreiraju određene odluke, a najpoznatiji eksponent te politike je Arminka Helić, koja je postala baronesa. Za Helić je istakao da “okuplja sve protiv Srba”. On je ocijenio da je Helić “sponzorisala” britansku rezoluciju u Ujedinjenim nacijama za koju smatrada se njome “srpski narod trebao proglasiti genocidnim”.

Govoreći o Zakonu o imovini Republike Srpske, Dodik je kazao da je imovina stvar koja je presuđena i da sada neko želi da se to vrati u Parlament Bosne i Hercegovine, što bi značilo da je to zakon koji je u nadležnosti državne vlasti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“To znači da može svako iz Federacije Bosne i Hercegovine da uloži amandman na taj zakon kojim se mijenja karakter imovine u Republici Srpskoj. To nije tako bezazleno pitanje, već je taj zakon suštinsko pitanje”, naglasio je.

On je istakao da pitanje imovine ne može biti predmet razgovora, jer je to “završeno na način da Republika Srpska ima 49 posto teritorije, a Federacija Bosne i Hercegovine 51 posto te da je samo ono što nije izričito dato Bosni i Hercegovini imovina entiteta”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Komentarišući izjavu entitetske parlamentarke PDP-a Jelene Trivić da su sankcije njihova stvar, Dodik je rekao da je Trivić “duboko involvirana u to” i da bi najveća greška bila kada bi ona došla na čelo Republike Srpske.

“Ali, o tome će odlučivati narod”, dodaje.

Što se tiče SDS-a, naveo je Dodik, u toj stranci je značajan broj ljudi koji su patriote i koji su “navučeni od rukovodstva SDS-a u savez sa izdajničkim PDP-om, gdje je sve u funkciji britanskih obavještajnih interesa”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts