INCIDENT U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Bivša učenica upala sa KUHINJSKIM NOŽEM, pa povredila druga i nastavnicu!

U privatnoj školi “Ruđer Bošković” u Beogradu dogodio se incident, saznaje Kurir.

Naime, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, bivša učenica (15) došla je u školu i nožem napala druga i nastavnicu.

Kako nezvanično saznajemo, devojka je uhapšena.

Oglasio se bivši ministar u čijoj školi se dogodio incident

Nakon informacije da je bivša učenica nožem povredila učenika (15) i nastavnicu koja je pokušala da je spreči u privatnoj školi “Ruđer Bošković” u Beogradu Mladena Šarčevića, bivši ministar prosvete rekao je za Kurir da niko nije povređen!

Šarčević je naveo da se profesorka malo porezala po ruci prilikom oduzimanja noža.

– To je bivša učenica koja je imala nekih psihičkih problema, roditelji to nisu prijavili prilikom upisa. Ona se u oktobru ispisala iz škole. Danas je došla kao da vidi društvo, u jednom trenu je izvadila manji kuhinjski nož i krenula da mlati sa njim. Nastavnica je brzo odreagovala i uzela joj je nož. Ali su je osujetili – izjavio je Šarčević za Kurir.

Ranije danas, jedna škola u Kaluđerici zvala je policiju zato što je jedan od učenika neozbiljno shvatio tragediju i imitirao neke od postupaka jučerašnjeg masakra u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

Takođe, u Osnovnoj školi “Jefimija” u Obrenovcu dečak je jutros izvadio iz ranca plastični pistolj odmah nakon održanog minuta ćutanja. Odmah potom, baveštene su sve službe, policija je odmah izašla i privela dečaka.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Ovaj incident dešava se samo jedan dan nakon što je učenik osnovne škole “Vladislav Ribnikar” na Vračaru ubio osmoro đaka te škole i čuvara, dok je ranio šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. I popodnevna smena počeće minutom ćutanja.

Kurir.rs

Similar Posts