Do 17. godine napustila školu i zatrudnila, a danas ima milione i nemilice ih troši

Kate Stewart s 15 je godina napustila srednju školu, brzo nakon toga ostala je trudna, ali je već s 23 godine okrenula prvi milion funti.

Svoje poslovno carstvo, koje se sastoji od salona za ljepotu i solarija, izgradila je doslovno iz ničega, a svoje bogatstvo dodatno je povećala ulaganjem u tada posrnuli Liverpool’s Heritage Market.

Danas 33-godišnja poduzetnica pojavila se u britanskoj emisiji “How The Other Half Lives” na Channelu 5.

Napustila sam školu i nisam imala nikakve kvalifikacije. Radila sam običan posao za 2.5 funte po satu. Ostala sam trudna sa 17 godina, a sudbina koja me čekala nije baš bila lijepa. ‘Samo ćeš rađati djecu i živjeti od socijalne pomoći’, mislila sam. Svi su me otpisali, a s tim se nisam mogla pomiriti. Borila sam se da dokažem da to nije tako“, rekla je.

Nakon rođenja kćeri odlučila je nastaviti školovanje pa je upisala jedan od programa Edge Hill Universityja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Završila sam ga i počela sam voditi svoju tvrtku. Novac koji sam zaradila potom sam dobro uložila i izgradila sam svoje poslovno carstvo“, ukratko je opisala svoj životni put.

Danas ima toliko novca da joj nije problem dati 250.000 funti za dijamante ili potrošiti 1000 funti za jednu noć u hotelu. Prije putovanja čak naručuje odjeću u hotelsku sobu koju je rezervirala kako ne bi morala sa sobom na put vući prtljagu, piše Daily Mail.

Ne sramim se toga koliko trošim, sve što imam sama sam zaradila i ponosim se svime što kupujem. Katkad su lijepa odjeća i nakit vaš oklop, koji stavite na sebe i izađete u svijet da biste odigrali svoju ulogu. Zbog njih se osjećam sigurnijom“, rekla je. 

Similar Posts