Svećenik DJ se popeo na glavnu pozornicu Svjetskog dana mladih i puštao elektronsku glazbu

Svećenik se popeo na glavnu pozornicu Svjetskog dana mladih kako bi svojim miksevima elektronske glazbe “probudio” hodočasnike.

Prošlog tjedna, milijun i pol mladih koji su prenoćili na otvorenom u Parque Tejo (Portugal), probudilo se uz zvukove glazbe od strane svećenika koji nosi nadimak “oca DJ-a”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Svećenik koji je puštao tehno glazbu prije svete mise na zatvaranju Svjetskog dana mladih (WYD) u Lisabonu 2023. godine je Guilherme Guimaraes Peixoto, 49-godišnji portugalski svećenik iz nadbiskupije Braga (Portugal).

Peixoto već trinaest godina služi kao župnik crkava Laúndos i Amorim u općini Povoa, te također obavlja dužnost kapelana u portugalskoj vojsci.

Svećenik je puštao mikseve elektronske glazbe

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

U nedjelju, 6. kolovoza, oko 7:00 sati ujutro, svećenik se popeo na glavnu pozornicu Svjetskog dana mladih kako bi svojim miksevima elektronske glazbe “probudio” hodočasnike. Mladi su ranim jutrom sudjelovali u bdijenju s papom Franjom, a zatim proveli noć na esplanadi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Elizabeth Alva, župljanka iz Kalifornije (Sjedinjene Države) koja je prisustvovala događaju u Parque Tejo, podijelila je svoje dojmove s ACI Prensa. Rekla je da je glazba bila prva stvar koju su svi čuli kad su se probudili te da su se svi osjećali jako sretno.

“Ova situacija nam pokazuje da svećenici u Crkvi nisu samo stari ljudi, već dijele interese slične našima, kao što je ljubav prema techno glazbi. Nisam čula da je itko imao negativne reakcije na glazbu”, izjavila je Alva.

O. Peixoto je rođen 31. srpnja 1974. godine, te je suočen s ozbiljnim zdravstvenim poteškoćama od samog rođenja, koje su ga dovele na rub između života i smrti. Međutim, njegova obitelj je neprestano molila za njegovo ozdravljenje i predala njegov život Gospodinu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts