OVAKO ĆETE SAMI SKINUTI STARU I ISPUCALU BOJU SA ZIDOVA: Trebaju vam samo 2 SASTOJKA, zidovi će biti KAO KOD PROFESIONALCA

Dugogodišnjim krečenjem zidova nastaje sloj farbe debljine i do nekoliko milimetara. Kada sloj postane dovoljno debeo da se ne može održati na zidu, on počinje da se odljepjuje i da otpada. Tada morate skinuti sve slojeve stare, prije nego što počnete nanositi novu farbu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Prije samog postupka skidanja stare farbe, važno je znati slijedeće: skinuti sve električne prekidače u prostoriji u kojoj radite kao i utičnice. Nema potrebe da vadite samo tijelo utičnice. Naravno sa zidova je potrebno skinuti police, slike i sl. Najvažnije od svega je da isključite struju s obzirom da se u ovom procesu koristi voda, a najlakše vam je da isključite određeni osigurač. Sada polako možete početi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

U veću kantu naspite vodu i u nju dodajte kuhinjske soli. Mjera je otprilike šaka soli na punu kantu vode. So u vodi višestruko djeluje na lakše odljepljivanje, zadržavajući vlagu i nagrizajući farbu. Miješajte dok se so ne otopi u potpunosti. Sa otopinom koju ste pripremili natopite zidove (valjkom ili četkom) i ostavite neko vrijeme da voda uđe u dublje slojeve stare farbe. Takođe vam predlažemo da nabavite flašu sa pumpicom za vodu, jer će te s njom lakše natopiti zidove a pogotovo plafone, jer tada neće doći do slijevanja vode.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Na kraju vas ipak čeka onaj teži i dosadniji dio posla, a to je samo struganje farbe. Uzmite strugač ili špartlu u ruke i polako. Koliko će skidanje farbe ići lako i brzo, zavisi od više faktora. Na prvom mjestu je svakako stanje same farbe, a primjetit će te da se farba teže guli oko lustera i sijalica jer je vremenom ispečena pod utjecajem temperature svjetiljke. Takođe će te vidjeti da se najlakše skida farba na dijelovima zida, gdje je bila vlaga. U slučajevima gdje je sloj farbe jako debeo, postupak sa natapanjem i guljenjem morate ponoviti. I to je to.

Ovaj posao može zadati dosta muke i stoga vam želimo puno sreće.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts