Zelenski: Ako sad napustimo Sjeverodonjeck, kad ga budemo vraćali imat ćemo pet puta veće žrtve

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao je da će, ako se Oružane snage Ukrajine povuku iz Sjeverodonjecka, gubici biti mnogo veći kada pokušaju da ga vrate pod kontrolu Ukrajine.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

On je to kazao odgovarajući na pitanje da li je primjereno da ukrajinska vojska zadrži Sjeverodonjeck ili je bolje da se prebaci u Lisičansk na povoljnije pozicije.

“Treba znati i ako odete na bolje položaje, bit će vam veoma skupo da se vratite, u smislu broja poginulih ljudi, gubitaka”, rekao je Zelenski.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Sada stojimo i gubimo ljude, ako pređemo na bolje pozicije – onda ako odlučimo da napadnemo kasnije, izgubit ćemo mnogo više”, dodao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Istakao je da će u takvoj situaciji ukrajinske trupe morati imati pet puta više opreme i ljudi za napad. Između 10.000 i 15.000 civila i dalje se nalazi u Sjeverodonjecku, koji je nedjeljama granatiran od strane ruske artiljerije, rekao je Zelenski.

Zelenski je dodao da Ukrajinci drže pozicije u gradu i da se ulične borbe nastavljaju.

“Ruska vojska pokušava da upotrijebi dodatne snage u pravcu Donbasa, ali je 103. dan – a ukrajinski Donbas stoji. Čvrsto stoji”, smatra Zelenski.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts