Samohrana majka nije mogla kupiti dar djeci, a na Božić ih je dočekalo veliko iznenađenje

Samohrana majka nije imala novaca kako bi priuštila božićni dar djeci. Na dan Božića ih je dočekalo veliko iznenađenje koje ih je podsjetilo na bit samog Božića. 

Ashlee Boyson se još sjeća dana kada je predivan božićni blagoslov sve promijenio za njezinu obitelj te je shvatila što je pravi duh Božića. 

Ona je sada već odrasla, ali se jako dobro sjeća Božića kada je imala samo 11 godina te njezina samohrana majka nije mogla priuštiti darove.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ashleena joj se majka obratila u očaju te je rekla svojoj 11-godišnjoj kćeri: „Trebam tvoju pomoć. Jedino što sam ti mogla kupiti jest lak za nokte te ove trebam da ti to bude dovoljno.“ 

Nije imala novca za darove

Majka joj je tada objasnila da jednostavno nije imala novca za darove i da te godine ispod božićnog drvca neće biti mnogo toga. 

Ashleeno se srce slomilo kada je vidjela koliko je njezina mama očajna, ali se ujedno rastužila zbog svojih mlađih sestara. 

„Nemoj mi ništa kupiti“, rekla je Ashlee, „Ako imaš što novca kupi nešto za sestre.“ 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ashlee se sjeća trenutka kada su njezine sestrice otvarale svoje skromne poklone na božićno jutro. 

„Bilo je teško disati jer sam zauzdavala suze“, rekla je Ashlee, „Nisam bila tužna zbog darova, nego jer me je ubijalo gledati mamu kako se pokušava smiješiti, a bilo je očito da se osjeća kao da nas je iznevjerila.“ 

Nedugo nakon otvaranja poklona netko je pokucao na vrata. Dok je obitelj došla do vrata, osoba koja je kucala već je otišla. No, na trijemu je ostavila nešto posebno. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Osoba je ostavila maleno božićno drvce, no umjesto zelenih grančica na drvcu su bili zamotani zeleni dolari umotani crvenom vrpcom. 

Anđeli su ostavili maleni podsjetnik za nas

„Pogledala sam u majku, lice joj je bilo mokro od suza. Gledala nas je dok smo brojale novac koji se činio kao milijun dolara“, prisjetila se Ashlee, „Taj smo se Božić osjećali bogato – bogato blagoslovima, bogato dolarima i bogato ljubavlju. Netko nas je dovoljno volio te godine da zna da smo trebali samo malo nade, ne u čovjeka u crvenom odjelu, nego u Krista. To su bile Njegove ruke taj dan. Anđeli su ostavili maleni podsjetnik za nas – nismo zaboravljeni.“ 

Ashlee i njezina obitelj nikada nisu zaboravili to dobro djelo. Godinama kasnije su iznenadili drugu obitelj sličnim takvim božićnim darom. 

Ashlee je podijelila svoju priču kako bi podsjetila druge što je bit Božića. 

„Nebesa su blizu, anđeli su oko nas – neke možemo vidjeti, a neke samo osjetiti. Neka se ovaj Božić sjetimo čuda – od kojih neka i sami možemo stvoriti“, dodala je. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts