U VRELO MLIJEKO DODAJTE NEKOLIKO KAPI OVE NAMIRNICE: Smjesa koja ČISTI SINUSE i pluća, prekida UPALU i KAŠALJ

Potpuno je prirodan i brzo se priprema!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Naučnici su u propolisu otkrili preko 200 jedinjenja koji su korisni za ljudsko zdravlje. Propolis sadrži i nekoliko vitamina (B1, B2, B3, biotin) i aminokiseline koje su važne za funkcionisanje imunog sistema. Najvažnija komponenta propolisa su bioflavonoidi na osnovu kojih se određuje i kvalitet propolisa. Još jedan benefit propolisa jeste što sadrži antibiotike koji sprječavaju da štetni mikroorganizmi i infekcije dođu u organizam.

Brojne studije su pokazale da je propolis prirodni anestetik, antioksidans, antiseptik, antibiotik koji djeluje protiv većine virusa, uključujući i virus gripa. Odličan je u borbi protiv gljivica i parazita.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Propolis se koristi u tretiranju bolova u somaku, kod opekotina i kurjeg oka, kod gljivičnih bolesti kože, akni, ekcema, problema sa disanje, prehlade, upale pluća, upale desni, kašlja, zaustavlja upalne procese u organizmu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Kod problema sa plućima, kašljom, prehladom, gripom i zapišenim nosem, ako i kod problema sa sinusima, preporučuje se upotreba propolisa u kombinaciji sa mlekom.

20 kapi propolisa dodajte u 300ml vrelog mlijeka (djeci mlađoj od 6 godina ne više od 4 kapi propolisa). Ovaj napitak popije prije spavanja.

Napomena: Prije upotrebe propolisa u lekovite svrhe, obavezno se konsultujte sa ljekarom. Propolis treba u potpunosti da izbjegavaju osobe koje su alergične na med.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts