Doživio je užasnu nesreću u djetinjstvu, a sada iznosi svoju nevjerojatnu priču o Bogu

Chris Tomlinson je doživio užasnu nesreću u dobi od 2 godine kada se igrao u dvorištu svoje obiteljske kuće zbog čega je zadobio strašne opekline po tijelu.

No danas je tata dviju prekrasnih kćeri i iako je zbog njegovog stanja teško naći redovni posao, on i dalje u svemu daje slavu Bogu.

Njegova patnja počela je kada je kao mali zalutao u šupu u dvorištu gdje je prosuo limenku s benzinom i zadobio opekline nakon što se upalilo svjetlo na bojleru i zapalio plin.

To je rezultiralo time da je bio prekriven plamenom i zadobio 98% opeklina po cijelom tijelu. Majka ga je spasila i odvezla ga u bolnicu, ali liječnici su mu dali samo 1% šanse da preživi.

Obitelj je vjerovala Bogu, a ne prognozama liječnika

U takvom trenutku, njegova je obitelj odlučila vjerovati Bogu, a ne liječničkim izvješćima i nastavila se moliti nad njim što je rezultiralo čudom za Chrisa.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Preživio je tu strašnu nesreću provodeći mnogo vremena u bolnicama u kojima je imao više od 200 operacija, no Tomlinson je ipak ostao pozitivan zbog svoje vjere u Isusa Krista.

Chris nikada nije dopustio da ga njegova prošla iskustva unište, već umjesto toga kaže: “Uvijek sam pronalazio pozitivu u svemu”, rekao je. “Imala sam ovaj veliki stari osmijeh na licu jer sam znao da je Bog sa mnom… Nije to bilo samo mojom vlastitom snagom, Bog je bio uz mene cijelo vrijeme.”

Dok se oslanjao na Božju riječ, Bog je djelovao u njegovom životu na divne načine. Iako su mu liječnici rekli da neće moći imati djecu, Chris je dobio dvije kćeri.

Ali život je težak za osobe s invaliditetom poput njega jer su ga zbog izgleda cijeli život čudno promatrali, ispitivali i osuđivali.

Poslodavci ga smatraju “fizički nesposobnim”

To je također bio jedan od razloga zašto nije našao posao iako kaže da je pokušao tražiti posao kao računalni tehničar jer ga poslodavci smatraju “fizički nesposobnim” za taj posao.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Tomlinson i njegova obitelj završili su kao beskućnici nakon što im se povećala najamnina stana, ali je Chris ipak ostao pri svojoj vjeri i vjerovao Bogu u svemu. Oglasio se na društvenim mrežama kako bi podijelio kroz što prolazi i započeo razgovor o tome kako osobe s invaliditetom pate da dobiju posao.

Bog je bio s Tomlinsonom i iskoristio je njegovu priču da dotakne živote mnogih i koristio ga da da savjetuje i ohrabri i druge žrtve opeklina.

Supruga je ostavila nakon 14 godina braka

Život mu je zadao još jedan udarac kada ga je supruga nakon 14 godina braka ostavila da sam odgaja dvije kćeri. “To je užasno”, rekao je Chris opisujući bol koji je osjetio tijekom izdaje. “Radije bih se iznova opekao nego doživio tu bol.”

U tom teškom trenutku crpio je snagu iz svoje djece i odlučio se usredotočiti na njih. “Gledao sam svoju djecu i oni su mi se smiješili i grlili me”, prisjetio se. “A ja sam rekao: ‘Ovo je moja svrha. To je ono što trebam učiniti – oni me trebaju.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Ovaj životni preokret natjerao je Tomlinsona da se iz Massachusettsa vrati u svoj rodni grad na Floridi gdje je bio na liječenju u Shriner’s Burn Institute u Bostonu i tamo odrastao i oženio se.

Konačno, kada je Tomlinson sletio natrag u Plant City na Floridi kako bi prisustvovao sprovodu rođaka, tamo je posjetio crkvu u kojoj je osjetio duboku, duhovnu povezanost. No prometna nesreća tamo mu je potpuno promijenila život i navela ga da je odlučio ostati u svom rodnom gradu i podijeliti svoje svjedočanstvo kako bi nadahnuo i ohrabrio druge.

Svojom životnom pričom želi druge ohrabriti

Tomlinson još uvijek ima brige svijeta koji ga muče, ali ima zajednicu vjernika koja mu pomaže da prebrodi plimu. On dijeli svoju životnu priču kako bi ohrabrio druge danas. On nije samo žrtva opekotina već i hrabri otac jer je njegova priča puna pobjeda.

Kaže: „Moja je velika strast objaviti svoju priču. Opet, ne zbog mene, nego da donesem slavu Bogu”, objasnio je. “Budući da mnogi ljudi misle da Bog više ne djeluje – Bog ne čini čuda. Bog čini čuda svake sekunde svaki dan. Sve što trebate učiniti je pogledati oko sebe.”

Kako snažno svjedočanstvo čovjeka koji nije trebao biti živ, oženiti se i imati djecu, ali pogledajte ga sada. Sve je to bilo moguće samo zato što se pouzdao u Boga i učinio Ga svojom stijenom i utočištem.

https://www.facebook.com/watch/?v=2006642259497524

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts