ŠTEDELI SU NOVAC PUNIH 10 GODINA DA MAJKI KUPE POKLON ZA KOJIM JE ODUVEK ZUDILA: KAD JE POGLEDALA ŠTA JE ČEKA U DVORIŠTU IZNENADILA SE!

Ova majka bi trebala da bude ponosna što ima ovako dobre sinove – napisao je jedan korisnik Braća Knust su punih 10 godina štedeli kako bi svojoj majci u znak zahvalnosti poklonili automobil o kojem je oduvek sanjala. Mali dar kojim majci želimo da zahvalimo za sve što je uradila za mene i Džejsona. Već 10 godina ovo želim da napravim, a sada je san postao stvarnost – napisao je Danijel Knust iz Sidneja. Naporan rad se isplatio, a to je ono čemu nas je mama učila od malih nogu. Neću to nikada zaboraviti – dodao je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Danijel i Džejson objavili su na Instagramu snimak na kojoj se vidi kako pokazuju majci BMW 3 omotan crvenom vrpcom, koji su sakrili u garaži. Hej mama, znaš kako si godinama sanjala o BMW-u? Novom autu? U garaži imamo nešto za tebe – kaže Danijel majci pokazujući joj u smeru garaže. Vidno uzbuđena i izneđena majka ponavlja: “Ne, nemojte to da mi radite”. Korisnici Instagrama pogledali su video preko 4.700 puta i čestitali momcima na darežljivosti i brizi za majku. – Ova majka bi trebala da bude ponosna što ima ovako dobre sinove – napisao je jedan korisnik. Ovo mi je izmamilo suze na oči. Prekrasno – jedan je od mnogih pozitivnih komentara.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Bayerische Motoren Werke AG (skraćeno BMW) njemački je proizvođač automobila, motorkotača i bicikala sa sjedištem u Münchenu. Tvrtku je 7. ožujka 1916. u Münchenu osnovao Karl Friedrich Rapp kao Bayerische Flugzeugwerke (BFW) (Bavarska tvornica aviona), koja je 21. srpnja 1917. godine preimenovana u Bayerische Motoren Werke (BMW GmbH) (Bavarska tvornica motora), da bi dva mjeseca prije kraja Prvog svjetskog rata postala dioničko društvo. Tvrtka u svojem vlasništvu ima i britanske tvrtke MINI (od 1994. godine, kupnjom tvrtke British Rover Group) i Rolls-Royce Motor Cars (od 1998. godine). Godine 2000. uprava tvrtke je odlučila prodati robne marke Rover i MG za iznos od 10 britanskih funta[nedostaje izvor].

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Land Rover prodan je ubrzo nakon toga, ali je BMW donio odluku da zadrži robnu marku MINI. Moto kompanije na engleskom jeziku je “The Ultimate Driving Machine”, dok je izvorni njemački slogan “Freude am Fahren”. BMW je poznat po svojim duplim “bubrezima” na prednjoj masci koji su u početku bili uski a u modernim automobilima široki, zatim je tu Hofmeister kink – poznati završetak stražnjeg prozora na C dijelu karoserije prvi put prikazan 1961. godine na BMW 3200 CS modelu. Straga su poznata svijetla u obliku slova L. Dizajn u unutrašnjosti je poznat po kokpitu usmijerenom prema vozaču koji je debitirao na prvoj generaciji serije 5, i danas ga BMW naziva : “BMW’s traditional driver-oriented cockpit”.

Izvor: Telegraf.rs

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts