Posvojila je 2-godišnju djevojčicu, a njezine prve riječi slomile su joj srce

Jedna žena je odlučila sa svima podijeliti dvije dirljive riječi koje je izustila njezina dvogodišnja kćerkica i koje su joj slomile srce.

Odluka da postanete udomitelj istovremeno je i nagrada i iskušenje s vremena na vrijeme. Dijete koje dolazi u udomiteljsku obitelj već je prošlo kroz teška vremena. Zato je ogroman izazov da s njim uspostavite normalan odnos i vezu, osobito ako je dijete bilo u više obitelji, čekajući da se vrati roditeljima ili da ga neka obitelj usvoji.

Kada tako mlado dijete uđe u udomiteljski sustav, ono je u razvojnom procesu, ali stvari koje uči mogu se razlikovati od stvari koje inače uče djeca u toj dobi.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Rasplakat će vas kada čujete zašto je majka ove posvojene male djevojčice grcala u suzama i zašto je ova priča toliko puta podijeljena na društvenim mrežama.

Djevojčica je ušla u dom s osmijehom na licu

Ona kaže da je djevojčica ušla u njezin dom s osmijehom na licu i puna samopouzdanja kao da zna što radi. Iako stara samo dvije godine, već pet mjeseci je bila u odgojiteljskom sustavu i živjela u čak četiri obitelji.

“Bok, slatkice, ja sam Jamie”, rekla je djevojčici spuštajući se na koljena, “toliko sam sretna što ćeš živjeti s nama. Hoćeš li upoznati drugu djecu?”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Jamie je rekla da su ostala posvojena djeca voljela pridošlice i uživala da im budu turistički vodiči u novom domu. Uvijek je bila ponosna kada bi vidjela kako se ponašaju prema novajlijama i govore stvari poput: “Ovdje si! Hoćeš li vidjeti svoj krevet? Volim te!”, učinivši tako da se novo dijete osjeća kao kod kuće.

“Ništa me ne čini ponosniji nego da ih gledam kako to rade”, napisala je. “Ništa ne čini da ih osjećam više kao vlastitu djecu nego gledajući ih u tim situacijama.” Nakon što je desetak minuta lutala s ostalom djecom, djevojčica je pobjegla natrag u sobu rekavši Jamie dvije riječi zbog kojih se duboko zamislila.

“Pogledaj, mama!”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Iako je upoznala prije samo deset minuta, djevojčica je utrčavši u sobu rekla Jamie “Pogledaj, mama!”. Tada je Jamie shvatila da djevojčica misli da riječ “mama” znači odrasla ženska osoba u kući.

Nakon toliko različitih udomiteljskih obitelji, ova riječ je za nju dobila sasvim drugačije značenje. Jamie je bilo jasno da je mama za djevojčicu osoba koja ti sipa sok i doda stvari koje sama ne može dohvatiti. Ovo je značilo da je djevojčica imala pet mama u pet mjeseci. Za to vrijeme, ona nije imala šanse naučiti što mama zaista predstavlja.

Ova dvogodišnja djevojčica ima biološku majku koja se svim silama trudi da je vrati. Ima i majku odgajateljicu spremnu uskočiti i pomoći u svakom trenutku. Zbog toga se Jamie nada da će djevojčica naučiti istinsko značenje riječi “mama”.

Na kraju, kaže: “Mama je tu da bude rame za spavanje, da ljubi izgrebana koljena i da te uči abecedu”. Također je napisala da biti mama znači sigurnost, predanost i ljubav za cijeli život.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts