Potrošila je 70.000 eura na operacije: Neće vam biti dobro kada vidite sve fotografije!

Fulvia Pelegrino (56) iz Italije transseksualna je osoba koja je dosad potrošila 52.000 funti na četiri plastične operacije grudi, dvije liposukcije i brojne druge `popravke` kako bi se transformirala iz muškarca u ženu.

operacije-1

Rođena kao Fulvio, odrasla je u konzervativnoj i religioznoj obitelji. Iako je već kao tinejdžerka shvatila da je zarobljena u tijelu kojem ne pripada, zbog straha i oca svećenika nikada to nije pokazivala u javnosti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

– Moj otac je imao tri sina i jedino je sinove želio – govori Fulvia koja je dugo tajila svoje osjećaje.

Da se u njezinom tijelu skriva žena nije otkrila ni kada se prije 32 godine oženila za suprugu Marisu. No ubrzo je počela posjećivati gay klubove i skrivati se u garaži gdje se šminkala i odijevala poput žene.

– Nikada nisam pokazivala svoju pravu stranu jer me bilo sram – kaže Fulvia. Skrivajući svoju mračnu tajnu od okoline, dokazivala je svoju muškost kupujući oružje i skupocjene automobile. Prije 16 godina priznala je Marisi da želi promijeniti spol.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– Jasno da je bila u šoku. To nije informacija koju samo tako možete primiti. Danas smo Marisa i ja poput sestara. Živimo skupa, posvađamo se nekad, ali ne kao muž i žena.

Kada je Fulvia počela uzimati hormonsku terapiju, Marisa je uz pomoć psihologa pokušala prihvatiti njezin životni izbor. Međutim roditelji nisu imali razumijevanja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

– Moj otac je tražio od Marise da potpiše papir kojim bi me poslao u psihijatrijsku ustanovu, a sve kako bi odustala od promjene spola. Bilo je vrlo teško. Kad je otac preminuo, nisu nam dali da mu dođemo na sprovod jer nas se porodica sramila. Prihvatila su me jedino moja braća – govori Fulvia.

Prve korake prema današnjem ekstravagantnom izgledu započela je 2004. kada je otišla na operaciju nosa i face lifting. Potom se podvrgnula liposukciji, ugradila implantate u obraze, usne, grudi… Kako bi podmirila troškove brojnih zahvata, prodala je oružje, automobile i kuću u Francuskoj. Danas par živi od Marisine plaće. Iako je Marisa i dalje uz nju, stanovnici Peveragna izopćili su par iz svoje male zajednice.

– Ja sam glavni klaun u Peveragnu. Upiru prstom u mene, ogovaraju me, počeli su izmišljati priče da se bavim prostitucijom. Izgubila sam sve prijatelje, jednostavno me nisu prihvatili. Bez Marise ne bih mogla sve ovo, ona je uvijek bila uz mene – kaže Fulvia. Unatoč odbacivanju okoline, odlučna je u namjeri da ode na nove operacije. Želi izgledati kao Allanah Starr, američka transeksualna porno zvijezda.

– Nisam zadovoljna svojim licem i tijelom. Neću na ovome stati. Želim otići na još operacija jer ovo kako sada izgledam, nije savršeno. Ako dosegnem savršenstvo, možda i prestanem s operacijama – zaključuje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts