Dječak čudesno oživio nakon 61 minute bez pulsa, Bog je intervenirao

James Fulton Engstrom blagoslovljeni je maleni dječak koji nas podsjeća da Bog još uvijek liječi i čini čuda diljem Zemlje.

Ovaj je maleni dječak sada sasvim normalan 8-godišnjak, no njegovo rođenja bilo je daleko od normalnog. Mnogima je teško povjerovati u ovo čudo, ali Jamesova obitelj, liječnici i kršćani priznaju da je primio Božje ozdravljenje kao beba.

Dječak je rođen plav i bez pulsa

Bonnie Engstrome, dječakova majka, imala je sasvim normalnu trudnoću dok se nije stvorio čvor na pupčanoj vrpci tijekom poroda kod kuće. James je izašao plav i beživotan bez pulsa.

„Sjećam se da sam sjedila na krevetu i gledala kako mu daju umjetno disanje”, prisjetila se Bonnie.

Bonnie se odmah počela moliti za svoje dijete dok su Jamesa vozili u bolnicu udaljenu 20 minuta. Do trenutka kada su liječnici uspjeli doći do Jamesa njemu srce nije kucalo gotovo sat vremena, a šanse za oživljavanjem bile su nepostojeće. Liječnica Juanita Corrales je znala da će imati ozbiljnih posljedica ako i uspije preživjeti.

Dječak čudesno oživio nakon 61 minute bez pulsa 2

Proveo je 61 minutu bez pulsa

„Iako želim da bebe prežive, moram razmotriti kvalitetu života”, rekla je Juanita. Nakon 10 minuta bezuspješnog oživljavanja bila je spremna proglasiti Jamesa mrtvim. Proveo je 61 minutu bez pulsa – no, njegovi su se roditelji nastavili moliti.

Tada mu je zakucalo srce.

„Bila sam na rubu da ga proglasim mrtvim”, rekla je Juanita, „No vratio mu se puls u trenu kada smo mislili odustati”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Nakon 61 minute bez otkucaja srca bebino tijelo je trebalo biti u jako lošem stanju – no to se nije odnosilo na Jamesa.

Dječakovo oživljavanje je Božje čudo

„Očekivali bismo da će biti u vegetativnom stanju”, rekla je Juanita Corrales, „No to nije bio slučaj”.

Danas je James vrlo aktivan dječak te je njegova liječnica uvjerena da je to bilo pravo Božje čudo. Rekla je: „Ne koristim riječ ‘čudo’ olako, no ovo ne mogu drugačije opisati”.

Bonnie vjeruje da je Bog dokazao da i danas djeluje u svijetu: „Zaista ne mislim da nam je darovan zbog nas. Mislim da je darovan crkvi, za crkvu”.

Similar Posts