NAPITAK KOJI POMAŽE DA SVE OTROVE IZBACITE IZ ORGANIZMA: Recept čuvene doktorice za radikalno čišćenje crijeva

Ovaj napitak je toliko moćan i toliko dobro izbacuje otrove iz tijela, da je redovnom konzumacijom čak moguće spriječiti rak

Doktorica Viktorija Semjonova je poznati stručnjak za prirodno liječenje, a ovom prilikom podijelila je svoj recept za radikalno čišćenje crijeva.

Kako kaže, on je toliko moćan i toliko dobro izbacuje otrove iz tijela, da je redovnom konzumacijom čak moguće spriječiti rak, piše Zdravlje-porodica.blogspot.com.

Ključ je u tome što se najveći broj otrova taloži u crijevima, a zbog tih toksina se u tijelu i razvijaju maligne bolesti.

Sastojci: 

500 g šargarepe,

500 g cvekle,

šaka suvih kajsija,
šaka suvog grožđa i

kašika meda.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Priprema: Povrće sitno isjeckajte i stavite u neoštećeni emajlirani lonac. Prelijte ključalom vodom tako da voda bude dva prsta iznad povrća. Dodajte po jednu šaku seckanih suvih kajsija i suvog grožđa. Stavite lonac na vatru da voda proključa. Čim provri, skinite lonac sa ringle.

Kad se malo ohladi, dodajte jednu kašiku meda i ostavite da odstoji poklopljeno 12 sati na hladnom i suvom mestu. Nakon toga tečnost dobro procijedite. Tečnost pijte, a ostatak možete da iskoriste u pripremi jela. Čuvajte u frižideru.

Primena: Ova količina biće vam dovoljna za dva dana. Pijte po pola čaše (1-1,5 dl) tri puta dnevno pre obroka.

Čišćenje crijeva pomoću ovog recepta trebalo bi da traje mesec dana. Nakon toga, creva su preporođena. Ova tečnost korisna je za liječenje raka, ali i za preventivu kancera.

Za najbolji efekat ovog prirodnog leka, idealno bi bilo da svi sastojci budu organskog porijekla.

Similar Posts