POSTALA JE MAJKA U 52. GODINI – Otac djevojčice ni da čuje za nju, a evo kako Salveta sama brine o kćerki!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Ponižavanja i ismijavanja zbog viška kilograma nestaju upotrebom ovoga. Do idealne linije u 14 dana!


Sponsored by logo

Glumica Ljiljana Jakšić, koja se proslavila ulogom Salvete u jednom šou programu, postala je samohrana majka u 52. godini. Ljiljana je kćerki dala ime Darija, i potpuno sama se brine o njoj. Djevojčicin otac uopšte se ne zanima za njih dvije, pa se Salveta sama prolazi kroz njeno odrastanje i uživa u maloj Dariji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Patite od gljivične infekcije? Ovo ELIMINIŠE gljivice u 10 dana!


Sponsored by logo

`Ma, čudo jedno je ona, moram tako da kažem, iako znam da to zvuči bez veze, sve majke to misle za svoju djecu. Ali, ona je toliko dobra, mirna. Evo, sad smo bili na njenom krštenju u Sabornoj crkvi. Čula se nije. A bilo nas je bar dvadesetak, i pop koji je baš dugo pjevao. A ona, gleda malo u mene, pa kad vidi da ja gledam u popa, onda i ona gleda u njega. I tako sat vremena, malo u mene, malo u njega. Ni glas nije pustila, niti je bila nervozna. A što pozira“, smije se Ljiljana.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

“Pravo da vam kažem, bila sam, naravno, u početku malo uplašena, kako ću, šta ću, ali brzo sam se opustila, jer bila mi je takva radost da budem s njom, pa nisam htjela samo da brinem. A i sve ide tako brzo, stalno se nešto mijenja. Taman se navikneš na jednu njenu promjenu, kad eto ti nešto novo nauči. I tako stalno. Evo, jučer je napravila prva dva koraka samostalno, i vjerujem da će brzo prohodati. Ma, znam da se sve majke tako osjećaju, ali ta radost kada sam s njom, to se stvarno ne može opisati. I svi problemi oko mene su mnogo manji, nisam ih ni primjećivala dok sam bila samo s njom. E, kad sam izašla u stvarnost, pa kada su me sačekale neke odluke, knedla mi se vratila u grlo“, priča nam Ljilja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Brz način uklanjanja PARAZITA IZ ORGANIZMA. Zaboravite na bolove u mišićima, hronični umor te stomačne tegobe!

Ljudi sa bolovima u koljenu i kukovima moraju ovo pročitati!


Sponsored by logo

Similar Posts