Radnik na benzinskoj je ugledao mladića s djevojkom koja se trese, odmah je shvatio da nešto nije u redu

Postoje trenuci u životu kada jednostavno znate da nešto nije u redu. U većini slučajeva zanemarujemo taj osjećaj i nastavljamo svoj dan. Ali jedan radnik na pumpi je slijedio svoj instinkt i sada je postao heroj. Radi se o Manveer Komeru (25).

Radio je noćnu smjenu na benzinsoj u Philadelphiji i vidio je dosta čudnih stvari – ali kada su mladić i djevojka ušli u pumpu, osjetio je odmah da nešto nije u redu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Bez ijedne riječi, čovjek je došao sa ženom do bankomata. Nakon što nisu mogli podići novac, prišao je blagajni i iskoristio njezinu bankovnu karticu da plati.

Manveer je primijetio da se žena nekontrolirano trese i znao je da mora nešto poduzeti. Pogledao je u nju i hrabro joj rekao, “Dođi i stani iza mene. Pomoći ću ti. Nije problem.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Manveer nije znao kakva je situacija, ali je znao da ova djevojka nije htjela ostati s tim mladićem. Ona je očigledno bila prestravljena i nije se micala – pa je Manveer otišao još jedan korak dalje. Pravio se da ima pištolj u džepu i prišao je mladiću. Stvari su mogle izmaći kontroli, ali Manveer je znao da je on jedina nada ove djevojke.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Bez pokušaja opiranja, odjurio je u njezin automobil. Tada je ova žena, koja je poznata liječnica u gradu objasnila da joj je oteo vozilo ranije tog dana i prisilio je da podiže novac na bankomatima širom grada.

Također joj je ukrao mobitel, te je na taj način policija uspjela da ga prati i da ga uhvati samo nekoliko minuta nakon što je napustio benzinsku. Bez Manveera i njegovog brzog razmišljanja i hrabrosti, postoji šansa da bi joj oduzeo život.

Pogledajte i sami njegovu hrabru reakciju u videu ispod.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts