Božji čovjek se oženio s djevojkom koja ima neizlječivu kožnu bolest

Ovaj par nam pokazuje istinsko značenje prave ljubavi i ljepote!

Božji čovjek se zaručio i oženio djevojku koja ima rijetku i neizlječivu kožnu bolest pod nazivom „Xeroderma Pigmentosum“ čime je nadahnuo milijune.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Bez obzira želimo li to priznati ili ne danas tjelesni izgled igra veliku ulogu. Možda je u ljudskom instinktu da prosuđuje koliko osoba vrijedi prema onome kako izgleda. Čak i u Starom zavjetu Davida njegov otac nije uzeo u obzir za kralja zbog toga što nije bio dovoljno tjelesno upečatljiv:

Ali Jahve reče Samuelu: “Ne gledaj na njegovu vanjštinu ni na njegov visoki stas, jer sam ga odbacio. Bog ne gleda kao što gleda čovjek: čovjek gleda na oči, a Jahve gleda što je u srcu“. (1. Samuelova 16,7)

Božja Riječ nas uči istini da bismo, unatoč tomu što svijet gleda na čovjekov izgled, mi trebali naučiti gledati na vrijednost čovjeka tako što ćemo gledati duboko u njegovo srce.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ono što je definitivno jest to da Božji čovjek Edmilson Alcantara iz Ceare u Brazilu jako dobro razumije Božje srce. Nedavno se 23-godišnji Edmilson zaručio za svoju 28-godišnju djevojku Karine de Suoza. Ono što je još iznenađujuće jest to da bez obzira na to što je znao za Karininu bolest niti u jednome trenutku nije oklijevao zaprositi je.

Foto: Facebook

Karine ima rijetku kožnu bolest pod nazivom „Xeroderma Pigmentosum“. Zbog ekstremne osjetljvosti kože na ultraljubičaste zrake istoga trenutka kada svjetlost dotakne njezinu kožu dolazi do depigmentacije i lezija na koži.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Istraživanja kažu da je njezina bolest neizlječiva. Kod Karine bolest je uzrokovala biljege i lezije po cijelome tijelu, što bi samo po sebi bilo dovoljno za nju da ima nisko samopouzdanje i da izbjegava kontakt s drugim ljudima.

Foto: Facebook

No zahvaljujući svojoj vjeri u Boga ni to je nije moglo spriječiti da živi normalnim životom. Itekako je svjesna da je ljudi prosuđuju na temelju njezinog izgleda ali ona je svo svoje povjerenje stavila samo u Boga. To je učinilo da se Edmilson zaljubi u nju, u dio nje koji ljudske oči ne vide.

U svijetu gdje izgled vrijedi više od osjećaja njih dvoje su se upoznali ne slučajnošću već je to bio susret duša, susret prihvaćanja, karaktera i ljubavi.

Foto: Facebook

Ono što trebamo činiti jest svakoga dana biti zahvalni za to tko smo. Prestanimo se žaliti zbog onoga što smo. Prihvatimo i prigrlimo život. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts