Policija objavila detalje. Majka je držala dvoje djece, otac ih tukao metalnom šipkom

27-godišnji muškarac koji je u subotu u međimurskom naselju Piškorovec fizički napao svoju nevjenčanu suprugu i pritom metalnom šipkom ozlijedio nju i novorođenče uhićen je, potvrdila je u nedjelju Hini Marina Soldat, zamjenica glasnogovornika PU međimurske.

Majka i novorođenče od 20 dana su zbrinuti u čakovečkoj bolnici, a pedijatrica Danijela Blažić rekla je da su dijete i majka stabilno i da su noć proveli mirno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Muškarac je svoju nevjenčanu suprugu napao jučer oko 13:30, dok je u naručju držala njihovih dvoje djece, a uslijed napada ženska osoba i jedno dijete zadobili su ozlijede, naveli su iz policije. Liječnička pomoć pruža im se u Županijskoj bolnici Čakovec.

Dvadesetsedmogodišnjak je osumnjičen za kazneno djelo nasilja u obitelji, uhićen je i u tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, dodaje policija.

Policija o zločinu u Piškorovcu
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Policija o zločinu u Piškorovcu00:00/00:43

Dijete je stabilno, ostat će u bolnici na promatranju

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Pedijatrica Blažić iz Županijske bolnice Čakovec rekla je za HTV da su novorođenče i majka stabilno i da su noć proveli mirno. Djetetu su rane sanirane i u dobrom je stanju. No provest će nekoliko dana na promatranju na Pedijatriji jer je riječ o bebi staroj 20-ak dana koja je pretrpjela ozljedu glave željeznom šipkom.

Iz socijalne službe kažu da se radi o obitelji s dvoje djece iz Piškorovca i da nisu do sada imali prijave zbog nasilja vezano za ovu obitelj, no bitno je osigurati siguran smještaj za majku i dijete. 

“Najbrži način je zbrinuti majku i djecu u neku od sigurnih kuća, ovisno o tome što će majka zatražiti. Prema navodima kolegice koja je bila dežurna noćas, majka je takvu želju baš i izrazila. Onda ćemo vidjeti što dalje. Ako majka brine o svojoj djeci, onda nema ni potrebe postupati prema majci”, kazala je za HTV Alenka Bilić iz Centra za socijalnu skrb Čakovec.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts