OVA ŽENA JE DOBITNICA LOTOA, ALI ZAPREPASTIĆE VAS ŠTA JE URADILA S NOVCEM! Pola sveta zadivila, a pola šokirala!

Frensis Konoli je osvojila 137 miliona evra i odlučila da na veoma poseban način uloži veliki deo tog iznosa.

Ukoliko bi bilo ko od nas ulovio zlatnu ribicu, sigurni smo da bi želja za novcem bila bar treća po redu.

Upravo to se desilo Frensis Konoli (55) iz Irske i njenom suprugu Patriku (57) koji su godinama igrali loto ne bi li ostvarili želju da osvoje prvu nagradu. I to im se na kraju i dogodilo 2019. godine kada je vremešni par osvojio na lutriji “Euromilions” neverovatnih 137 miliona evra.

Život u znaku pomoći

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Učinite to prije spavanja i probudit ćete se bez proširenih vena


Sponsored by logo

Ova žena je bivša socijalna radnica i učiteljica koja je tokom celog života pomagala drugima i nikada nije očekivala da će joj bilo šta “pasti s neba”. Ipak, čini se da joj se upravo to desilo.

Ona je još kao studentkinja volontirala u Hitnoj pomoći i odgovarala je na telefonske pozive osoba obolelih od side. Osećaj pomaganja drugima još tada joj se, kako je govorila, zavukao pod kožu i nikada kasnije je nije napustio.
Zato je pola osvojene sume u startu dala porodici, prijateljima i dobrotvornim organizacijama.

– Ionako bih bila milionerka. Osvajanje ogromne količine novca može da promeni život, ali ne menja ličnost. Ako si glup pre nego što dobiješ toliki novac, bićeš glup i posle – rekla je Konolijeva, a preneo bbc.co.uk.

Humani milioneri


Ta bivša socijalna radnica i učiteljica osnovala je dve dobrotvorne fondacije – jednu nazvanu po njenoj pokojnoj majci Ketlin Grejem i “PFC Trust”, koji podržava lokalne mlade negovatelje, starije ljude i izbeglice u njenom rodnom gradu.

Similar Posts