NOVAC STIŽE ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo kome će zveckati pare u NOVČANIKU do 3. jula

Venera je ušla u Blizance, a Neptun i Saturn idu retrogradnim hodom, pa astrolozi objašnjavaju da treba da budemo oprezni sa ulaganjima i potencijalnim dugovanjima. Međutim, pojedinim znakovima će položaj planeta više odgovarati, pa će imati sreće na finansijskom planu

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Venera u aspektu sa Jupiterom nas čini raspoloženi za igru, pa će pojedini znaci imati sreće kada su u pitanju igre ne na sreću.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 3. jula, to su Bikovi, Vodolije, Rakovi i Djevice.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Mars se bliži ka vašem znaku, a dok čekate 6. jul, Venera je već ušla u vaše drugo polje, pa vam je sva energija fokusirana na novac. Ovo je period u kojem će se novac lijepiti za vas, a idealna je prilika da zaradite nešto više. Kako su Blizanci dupli znak, nije isključeno da ćete primiti novac iz dva izvora finansiranja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

VODOLIJA
Iako je Saturn retrogradan, pa plaćate zaostala dugovanja, Venera u petom polju vam donosi priliku da ostvarite dobitak na igrama na sreću. To je zanimljiv period u kojem na osnovu igre možete da dobijete nešto, pa ne bi bilo loše da okušate svoju sreću.

RAK
Sunce u vašem znaku donosi veći novac. Pošto je u aspektu sa Neptunom, imate potrebu puno da trošite, ali ćete dovoljno i zarađivati. U idealnoj ste poziciji da zahtjevate povišicu. Čuvajte se džeparoša, jer Sunce u aspektu sa Neputnom može da vam donese nestanak novca.

DJEVICA
Venera u Blizancima donosi vam veliku zaradu kroz posao. To je ujedno i prilika da dobijete povišicu ili prije bolje plaćen posao. Osoba koja je drugačijeg temperamenta nego vi može da vam ponudi saradnju koja će vam biti odsskočna daska u karijeri.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts