IZABERITE SAMO JEDAN BROJ IZ TABELE, DONOSI VAŽNU PORUKU ZA VAŠU BUDUĆNOST Svima je pogodilo, OBRATITE PAŽNJU

Pored astrologije jedna od dominantih grana predviđanja i analiziranja ličnosti prema datumu rođenja, nizovima brojeva u trenutnim datumima i simbolici srećnih brojeva.

Um i srce uvijek treba da budu zvezde vodilje, ali ponekad je važno osloniti se na svoju intuiciju i podsvesno. Obratiti pažnju na određen znakov ei simbole može biti ključno u određenim životnim situacijama, jer često nismo svjesni koji je put za nas, kao i koje želje treba odabrati, ali tu je šapoat podsvjesnog koji će uskočiti u pomoć.

U tabeli izaberite jedan broj i pročitajte poruku!

13. Pred vama je direktan put do ostvarenja cilja. Samo je važno da vjerujete više u sebe i iskoristite unutrašnju snagu.

100. Okruženi ste energijom ljubavi, ali ne treba da se ustručavate od otvorenog razgovora. Savjeti bliskih vam mogu biti od pomoći.

24. Život je pun uspona i padova, ali svaku prepreku shvatite kao šansu za rast. Ona vas jača i hrabri. Zato pred svakim izazovom, iskoristitie već stečeno znanje, mudrost i iskustvo. Bza vas ništa nije nemoguće.

59. Budite strpljivi – Univerzum vam donosi sve u pravo vrijeme. Ako razmišljate zašto se vaši planovi nisu ispunuli, a trudite se da svaki ostvarite, onda jednostavbno nije vrijeme za njih. ne gubite nadu i nastavite da radite na svojim ciljevima – ostvarenje je blizu.

22. Svakog dana stičite nova znanja. Učenje nam pomaže da pronađemo svoj put, iskoristimo energiju koja je u nama i osjećamo više samopouzdanja.

74. Korak po korak približavate se svom cilju. Što više verujete u svoje sposobnosti, bićete spremniji da se suočite sa svojim izazovima.

56. Kada se u životu pojave oluje, one nisu tu kako bi nam srušile vjeru, već da nas nauče novim važnim lekcijama. Prihvatite promene koje vam život donosi i nastavite da se krećete u skladu sa tokom života, povremeno kreirajući njegov pravac.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

43. Očekuju vas dobre okolnosti kada je reč o ispunjenju planova Pokušajte svaki plan do detalja da razradite i primetite sitnice. U malim stvarima je ključ uspjeha.

42. Odluke nikada ne donosite ishitreno, već se prvo konsultujte sa svojim unutrašnjim bićem. Šta vaša podsvijest želi? Da li vam ovo izgleda kao dobar put? Posmatrajte život iz šire perspektive.

2. Pružite sebi više ljubavi. Pogledajte se u ogledalu i recite sebi: “Stvarno te volim”. Kada naučite ljubav da sebi pružite, ona će sve više dolaziti u vaš život.

11. Ne oklevajte, već preduzmite rizik i borite se za svoje snove. Prosperitet voli hrabre, a svaki put koji započnete sa ljubavlju i motivacijom, donijeće uspjeh.

62. Otvorite se za čuda u svom životu. Svaki dan je blagoslov i prilika da uradite nešto lijepo i magično. Vjerujte da zaslužujete da živite svoj san.

17. Slušajte pažljivo šta vam tijelo poručuje. Um, duša i telo treba da budu u jedinstvenoj harmoniji. Možda vam kroz neke bolove telo poručuje da su u duši potisnute negativne emocije.

30. Svaka naša misao stvara našu budućnost. To je samo misao, a misli se mogu mijenjati. Ako želite nešto u svom životu da transformišete, počnite od misli.

89. Zdravlje je prirodno stanje mog tela. Ja sam savršeno zdrava. Preporučujemo vam da svakog dana ponavljate ovu afirmaciju kako bi vaše tijelo bilo u harmoniji sa vašim umom. Svojim mislima i uvjerenjima kreiramo stvarnost.

61. Prošlost je iza vas – sada je trenutak da pogledate napred. Fokusirajte se na nove pobjede i iznenađenja koje život donosi. Sve dok gledate iza sebe, nećete moći da uvidite ono ijlepo što vas očekuje u narednom periodu. Uživajte i živite u sadašnjem trenutku, povremeno bacajući pogled ka budućnosti.

1. Nijedan susret nije slučajan. Svaka osoba koju sretnete u svom žvivotu može vam donijeti važnu lekciju ili poruku. Učite od drugih ljudi, što na njihovom uspjehu, što od njihovih grešaka. Ne dozvolite da vas pobede ego i osjećaj zavisti. Usvajajte znanja i prenosite ih.

12. Najbrži put do zdravog i srećnog živta jeste da ispunite svoj um lijepim i pozitivnim mislima. razmišljajte pozitivno, vjerujte u bolje sutra. Šta zračite, to i privlačite. Pomoću meditacije i jačanja svijesti uspjećete da kontrolišete svoje misli i odbacite uvjerenja koja vas blokiraju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

8. Budite zahvalni na svemu što vam Univerzum daruje – na svakoj ljepoti i lekciji. Svaki dan započnite i završite sa zahvalnošću jer tako pokrećete talas pozitivnih vibracija i šaljete dobru energiju ka Univerzumu.

54. Vjerujte svojoj intuiciji i budite spremni da u mnogim situacijama saslušate svoj unutrašnji glas. Naša podsvijest često može otkriti puno nepoznatog i vrijednog – zato joj dozvolite da bude vaš saveznik na ovom životnom putovanju.

55. Ne zaboravite na svoje potrebe. Uspostavite životnu ravnotežu između posla, odmora i zabave. Posmatrajte sebe očima ljubavi i udovoljite sebi bar jedanput u svakom danu.

79. U vašem životu ne postoji negativnost, već vas ispunajva samo pozitivna energija. Zaliječite stare emotivne rane i verujte da ste sada izvor ljubavi, obilja ideja i nevjerovatne snage.

82. Obratite pažnju na svoje okruženje i izbacite iz njega negativne osobe koje crpe vašu energiju. Život je kratak da biste ga trošili na toksične ljude. Napravite krug vrijednih osoba u vašem životu i uživajte u njihovoj ljubavi.

26. Sve rane iz prošlosti i traume iz detinjstva prigrlite – zagrlite sebi i recite – “Sada si dobro!” Oprostite sebi za svaku grešku, ne kritikujte svoje postupke, već budite spremni da svom unutrašnjem djetetu pružite ljubav.

80. Vi ste kreator svog života i sa svakim svojim postupkom možete uticati na svoju sudbinu. U vama je moć da promenite sve što vam se u životu ne dopada – počnite SADA.

15. Samo ljubav ima tu snagu da zacijeli vaše rane, obnovi srce i podstakne vas da živite život u skladu sa pravom prirodom. Zato svakog dana živite ljubav i širite je ka drugima – bez uslova i ograničenja.

47. Ne ograničavajte svoje planove vremenkim okvirom. ono što želite da uradite sutra, uradite danas. Ne odlažite ostvarenje snova, jer će se pojaviti neki novi i veći. neka svaki dan bude šansa da odživite i ostvarite jedan svoj san.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

21. Možda ste planirali velike poduhvate, ali vam se čini da Univerzum nije na vašoj strani. Možda nije pravo vrijeme da se nešto ostvari i Univerzum ima bolje planove za nas. Pokušajte kroz tu prizmu da posmatrate trenutne događaje u životu.

33. Nijedna prepreka nije veća od vaše želje i snage. Zato ne odustajte već vjerujte da sve dolazi i odlazi sa pravim razlogom. Jedini način da ostvarite ono što želite jeste da ne posustanete na prvoj prepreci. Kada se druge pojave bićete jači i spremniji da se sa njima suočite.

53. Tajna radosti krije se u dobrim izborima, a vi danas izaberite da budete SREĆNI. Uvijek postoji razlog za sreću. Osvrnite se oko sebe, pogledajte stvari koje vas ispunjavaju, novi dan ili veče, prijatelje, partnera, porodicu… Sreća je uvek sa nama, samo što je često ne primjećujemo.

84. Sve što uradite, vratiće se trostruko. Zato budite spremni da čistite karmu i svakodnevno kreirajte dobra djela. Univerzum će to ceniti, a vi ćete se osjećati bolje i ljepše.

70. Najvažnija stvar u životu je ljubav, sve ostalo je uzalud. Ako želite da upoznate nekoga, nazovite ga. Nešto želite – onda to tražite.

10. Pokušajte da izvučete zadovoljstvo iz svakog događaja i uvek imajte na umu da je život dragocjen. U životu uvek računajte samo na sebe i vjerujte svojim osjećanjima.

3. Živite danas jer je juče završeno i sutra možda nikad neće doći. Osvijestite da je baš danas najbolji dan. Sve što osjećate recite SADA, sve što ne želite odbacite ODMAH.

39. Umjesto da slobodno vreme posvećujete surfovanju internetom, vježbajte meditaciju. Samo 10 minuta dnevno dovoljno je da promijenite svoj život na bolje.

93. Čim prestanemo da budemo robovi svemu površnom, prestajemo da brinemo o sitnicama. Kao rezultat toga, um će postati otvoren za važnije stvari. Na ovaj način postižete izvanredno stanje smirenosti i spokoja.

77. Bez obzira koliko strašne promene mogu da vam se čine, i bez obzira koliko vremena vam je bilo potrebno da se naviknete na njih, one su neizbežne i neophodne za vaš rast. Duhovni razvoj i promene treba da budu prihvaćene kao dio našeg života.

38. Da bismo život ispunili srećom, veoma je važno živjeti u sadašnjem trenutku. Ako stalno razmišljate o prošlosti, dobićete samo žaljenje, a ako ćete pretjerano razmišljati o budućnosti, anksioznost.

98. Svi odgovori su u nama, samo treba gledati u pravom smeru i verovati sebi. Osvijestite, šta je vrijedno za vas, osim materijalnih dobara

94. Svakog dana izgovarajte pozitivne afirmacije i trudite se da ispunite svoj um optimizmom. U životu stvari nisu uvijek crne i bijele, već postoji cijela paleta boja koju vrijedi istražiti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts