NEMA ŠANSE DA POGODITE KOJI BROJ SE KRIJE ISPOD AUTA: Kinezi ovu mozgalicu rješavaju u 1. razredu – NAMUČIĆE VAS! (FOTO)

Mozgalica namučila mnoge, i vas će – pokušajte da je riješite!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Povremeno se društvenim mrežama prošire mozgalice, testovi, zadački problemi… koji ljude zabave ili posvađaju, ali ih svejedno natjeraju da “razmrdaju vijuge”.

Poslednja u nizu mozgalica kojom se ljudi na društvenim mrežama zanimaju je ova – imate parking, na kojima se nalaze brojevi 16, 06, 68, 88, zatim parkiran automobil i broj 98. Zadatak je da utvrdite koji broj se nalazi ispod automobila.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kako svjetski mediji pišu, ova zagonetka se često nalazi u testovima za prijem učenika u prvi razred osnovnih škola u Hong Kongu, a da biste došli do rješenja, moraćete da razmišljate “izvan okvira”.

mozgalica
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Odmah da vam kažemo, nikakvo brojanje niti računanje vam neće pomoći. Čitav trik je u tome da sliku okrenete naopačke, i onda ćete dobiti sljedeći niz brojeva: 86, parkiran automobil, 88, 89, 90, 91. Sada je lako shvatiti rješenje – ispod automobila se nalazi broj 87.

Da li ste uspjeli sami da riješite ovu mozgalicu?

(MONDO)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts