Zelenski pozvao Njemačku da spasi Kijev: Naš grad je nekad nazivan „novi Berlin“

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski pozvao je Njemačku da spasi glavni grad Kijev. Kijev se nekada zvao “novi Berlin”, sličan po svom duhu “otvorenosti, emociji, slobodi na trgovima, iskrenosti ljudi, klubova i partija”, kazao je Zelenski.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

„Sada je Kijev zatvoren. Tih je, u iščekivanju novih sirena za vazdušnu opasnost, koje će primorati ljude da odu u skloništa“, poručio je Zelenski.

On je pustio 20 sekundi zvuka sirene, zvuka, za koji je kazao da ga Ukrajinci slučaju „satima, danima i nedjeljama“, prenosi CNN.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Zvuk sirena je nešto sa čim Ukrajinci žive, rade sa njim i pokušavaju da spavaju. Liječe povrede od ranjavanja, pokušavaju da rode svoje bebe i umiru”, dodao je Zelenski.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

I Evropa i Njemačka posebno “imaju moć” da izvrše pritisak na Rusiju, rekao je Zelenski, dodajući da “bez vaše trgovine, vaših kompanija i banaka Rusija ne bi imala novac za finansiranje ovog rata”.

Ponovio je pozive iz Ukrajine da se evropske luke zatvore za Rusiju, odustane od ruskih izvora energije i prekine isporuka robe Rusiji.

„Siguran sam da je mir moguć. Ali morate da delujete da ga postignete. Svako od vas u Nemačkoj, u Evropi. Da bi se Kijev ponovo nazvao novim Berlinom, da naše ulice i naši trgovi budu bezbjedni kao vaši“, rekao je Zelenski.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts