JANA SVAKO JUTRO JELA OVO, PA SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Nikad bolje nije izgledala, NJENA DIJETA JE JEDNOSTAVNA

Pevačica Jana Todorović jedva je sebe naterala da započne dijetu, iako se više puta javno žalila da kuburi sa kilogramima. Kada se ugojila 20 kilograma, shvatila je da je pretjerala. Probušila je kašiku i za tri mjeseca je skinula 14 kilograma!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“Hedonista sam i volim da pojedem kvalitetnu i ukusnu hranu. Kad sam nedavno stala na vagu, zaprepastila sam se. Shvatila sam da moram nešto da uradim. Nabacila sam 20 kilograma! U tom trenutku imala sam 82 kilograma, što je bilo previše – priča Jana i dodaje da ju je drugarica ubijedila da posjeti nutricionistu

Drugarici sam rekla da ne znam da li ću uspjeti da smršam, jer ne volim ograničenja. Ali prihvatila sam izazov i krenula sa dijetom. Mnogo mi je teško palo da jedem samo kuvano, pa sam više puta htela da batalim sve! Međutim, izdržala sam, izbacila sam hleb, slatkiše, začinjenu i prženu hranu, meso jedem u malim količinama… A na tome sam ranije živela! Rezultate sam odmah počela da primjećujem, za tri mjeseca sam skinula 14 kilograma”, otkrila je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Pjevačica sada ima 68 kilograma, ali neće se tu zaustaviti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Planiram još malo da smršam. Voljela bih da imam 66 kilograma. Navikla sam se da jedem zdravo, ali nije bilo lako. Za doručak jedem jaja, žitarice ili voće. Ručak i večera mi se ne razlikuju mnogo jer je sve bazirano na kuvanoj hrani. Uglavnom jedem povrće sa bijelim mesom, ponekad popijem čašu vina. Za užinu uzmem neku voćkicu”, rekla je folkerka.

Jana kaže da nije stigla da ide u teretanu. “Fokusirala sam se na dijetu. Nisam kršila pravila ishrane”, otkrila je pjevačica.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts