OSTALA JE TRUDNA SA DONATOROM: Kada je pokušala da pronađe oca? Nevjerovatna priča!

Dosta djevojaka i djevojčica imaju slične ideje o ljubavi i životu.

Lako je povjerovati da će se na kraju sve dogoditi baš kao na filmu – znate ono kada se lijepa devojka nesrećno zabavlja sa nekom neznalicom, sportistom, koji se ponaša užasno prema njoj, ali onda upoznaje nevjerovatnog momka koji “uopšte nije njen tip” ali rezultat je epski obračun između dva momka ko će da pridobije njeno srce? Da, taj. Pa svjesni toga ili ne, život nije nimalo sličan kao film.
Ovo niko ne zna bolje od Amine Hart.

Njena priča nije čak ni slična nijednoj koju ste čuli prije.

Amina, kao i mnoge djevojke, odrasla je vjerujući da će se jednoga dana pojaviti njen princ na belom konju, da će imati decu i porodicu i da će živeti srećno do kraja života. Nažalost po nju, to i nije baš tako. Romantični aspekt njenog života počeo je dobro, upoznala je čoveka koga je voljela, oni su se vjenčali i ubrzo su dobili prvo dete. Nazvali su ga Marlon.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ipak ubrzo su shvatili da nešto nije u redu sa Marlonom.

Marlon je imao neke rane komplikacije i posle samo 4 meseca, Aminino prvorođenče je preminulo. Doktori su joj rekli da je zbog genetskog poremećaja nisu bili u stanju da pravilno postave dijagnozu. Gubitak Marlona uništio je roditelje i na kraju je to dovelo i do problema u njihovom odnosu, a zatim je došlo i do razvoda.

Pijre nego što je shvatila, Amina je izgubila cijelu svoju porodicu.

Amina nije gubila nadu. Na kraju je upoznala novog čoveka i njih dvoje su odlučili da pokušaju da imaju bebu. 9 meseci kasnije, Amina je rodila drugog sina, Luisa. Međutim, tragedija je opet usledila i beba Luis je preminuo samo dva meseca nakon svog prvog rođendana. Amina je počela da gubi vjeru i nadu da će ikada biti majka kako se uvek nadala.

Ipak ovoga puta, doktori su pronašli uzrok.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Smrt oba deteta bila je izazvana stanjem koje im je ona prenela i zove se “X-linked miotubular miopatija” – stanje koje utiče na mišiće koji se koriste za kretanje. Amina se uplašila da nikada neće roditi zdravu bebu, a očajnički je želela da bude majka.

Usledila je najteža odluka u njenom životu, pogotovo da jer je postojala šansa 1 prema 4 da će roditi bebu sa istim stanjem koje je ubilo njeno dvoje dece.

Mislila je dugo i naporno i na kraju je odlučila da da materinstvu poslednju šansu. Krajem 2011. godine, ona je izabrala donatora po imenu Skot Andersen, a 9 meseci kasnije rodila je zdravu bebu, devojčicu po imenu Lejla. Amina nije mogla da veruje! nakon toliko bola i tragedije, konačno je dobila ono što je oduvek želela – zdravu bebu. Ali to nije sve…

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Sve se promenilo kada je povela Lejlu da upozna svog biološkog oca.

Skot Andersen bio je i više nego srećan da upozna Aminu i njenu ćerku i na kraju su se složili da nastave da se viđaju na svakih nekoliko nedelja. Skot i Lejla odmah su formirali vezu, ali stvari su počele da cvetaju i između Amine i donatora.

Amina još uvek nije znala, ali stvari su tek počinjale da budu interesantne…

Amina i otac njene bebe počeli su da se viđaju “ležerno”, što je brzo dovelo do ozbiljne veze i posle nekog vremena njih dvoje su se verili. Posle ovako dugog putovanja koje je bilo ispunjeno stalnom tugom i slomljenim srcem, Amina je konačno pronašla sve što je oduvel želela.

Njena priča savršeno pokazuje misteriju koju okružuje ljubav. Mi možemo da mislimo da će se neke stvari dogoditi na određeni način, ali u stvarnosti, niko ne može da predvidi šta to život ima uplanu za svakoga od nas.

Jer i pored svega, ljubav može da se desi kada se najmanje nadate.Ž

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts