EVO KAKO DANAS IZGLEDA KĆERKA OD JAMI: Prava je bomba, a čekajte da joj vidite LICE – IZNENADIT ĆETE SE

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Pevačica Jasna Milenković Jami privatni život čuva samo za sebe, a ono što je poznato je da ima kćerku Leu koju je rodila 2001. godine i koju do sada nismo imali priliku da vidimo. Naime, Jami je Leu dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, koji je inače stric Anđela Rankovića, učesnika “Zadruge”. Lea je mlada, lijepa djevojka koja, kako je i pjevačica sam rekla, ne voli da se eksponira u medijima, a mnogi komentarišu da je preslikana majka. Naime, njena majka redovno se hvali uspijesima svoje kćerke, te je tako jednom prilikom istakla da Lea ređa desetke na fakultetu. A koliko je poznato kćerka ove pjevačice studira Međunarodnu diplomatiju i bezbjednost.

eg-vyp1x0aawdrt
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

foto: Printscreen – Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba. Pogotovo ljepotu. Mnogo sam ponosna na nju. Prelijepa je, najbolji đak u školi i to je ono što nju krasi. I treba da uči i dalje, jer kako vrijeme ide, znanje i obrazovanje će se sve više cijeniti, a mama je tu kao vjetar u leđa – kaže pjevačica. Lea je inače, u aprilu ove godine podijelila na svom Instagram profilu fotografiju sa glumcem Milošem Bikovićem, što je izazvalo tada lavinu komentara. – Made in Belgrade – napisla je uz fotografiju kćerka od Jami, koja je, čini se, veliki fan našeg glumca.

2532297-lea-milenkovic-i-milos-bikovic-ff
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

foto: Printscreen

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts