28 godina je nevin proveo u zatvoru, a vani je upoznao svog “anđela čuvara”

Nakon 28 godina zatvora, Lamar izlazi nevin i upoznaje svog anđela čuvara. Kako je došlo do prijateljstva, donosimo u nastavku.

Lamar Johnson stalno je tvrdio da je nevin kada je 1994. godine optužen za ubojstvo. Uzalud. Godine 1995. osuđen je na doživotni zatvor u Saint-Louisu … da bi u veljači 2023. bio oslobođen optužbi, nakon gotovo 28 godina iza rešetaka.

Imao je svog “anđela čuvara”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Takva nepravda mogla je samo ogorčiti Lamara. No, tijekom svog boravka u zatvoru, doživio je odnos koji je ublažio ovu muku. Tijekom boravka u zatvoru, jedna vjernica mu je slala pisma i to mu je bilo na blagoslov.

Na početku zatvorske kazne, Lamar je poslao pismo crkvi St. Louisa, nadajući se da će uspostaviti kontakt sa župljaninom. Župnik je potom dao ovo pismo Ginny Schrappen, koja sada ima 80 godina.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Odmah sam mu odgovorila”, posvjedočila je za informativni kanal CBS Evening News. “Vjerovala sam u njegovu nevinost, iako su me mnogi nazivali naivnom, i nije me bilo briga”, nastavlja.

Imao je svog "anđela čuvara"

Tijekom 28 beskrajnih godina zatočeništva koje je Lamar proživio, Ginny mu nije prestajala pisati, ponašajući se kao pravi anđeo čuvar. Iz ovog neočekivanog odnosa rodilo se nepokolebljivo prijateljstvo. Kada je pala presuda kojom je poništena osuda, bivši je zatvorenik pohitao prijateljici koja ga je dočekao kao kralja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

U videu u nastavku možete pogledati više o ovom događaju.

Povjerenje koje je Ginny ukazala svom prijatelju kroz dopisivanje, pokazalo se spasom za Lamara.

“Kada si nevin, želiš da netko vjeruje u tebe. Kada ljudi vjeruju u tebe i ne odustaju od tebe, lakše je izdržati”, rekao je Lamar Johnson.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts