KOJA JE POENTA DA ŽENE U ŠEZDESETIM GODINAMA RADE MANIKIR

KOJA JE POENTA DA ŽENE U ŠEZDESETIM GODINAMA RADE MANIKIR

U više navrata smo pokazali vremešnije evropske dame koje se, uprkos poodmaklim godinama, trude da izgledaju lepo. Paze na sebe i samo uživaju u životu. Dokazuju da je lepa žena u 60-im (i starijim godinama ) stvarnost. Samo treba da se jako voliš.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Danas vas uredništvo “Dnevnog magazina” poziva da razgovarate o tome zašto mnoge naše žene prestaju da se brinu o sebi u svojim solidnim godinama. I to čine mirne savesti i dobre namere.

LEPA ŽENA SA 60 GODINA
„Jednom sam čula razgovor dve žene koje su sedele na klupi i mirno razgovarale. U nekom trenutku sam čula blago povišen ton: „Manikir? Zašto mi treba manikir u mojim godinama? Neću postati lepša od njega, neće me spasiti… “ – piše mlada žena po imenu Marina.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

„Ove žene su imale oko 65 godina, otprilike su bile istih godina. Sedele su, gledale u svoje neuredne i istrošene ruke i činilo se da se opravdavaju jedna drugoj. Opšta suština njihovih argumenata bila je otprilike ovakva – zašto trošiti dodatni novac na manikir? “

„Zaista, zašto? Od ovoga neće postati mlađa. Lepša? Možda, ali prilično malo. A šta ako nema nikoga pred kim da se razmeće? Zašto su starijoj ženi potrebni ovi užici i rasipanje? “

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Posle ovih razgovora postala sam tužna i zamišljena. Zašto naše žene toliko ne vole sebe? Navikle smo na oranje za troje, kuvanje, pranje, čišćenje. Navikle smo da se žrtvujemo. Ali nismo navikle da brinemo o sebi i ugađamo sebi“.

„Sa 60 godina sebe smatraju staricama, kada se u razvijenim zemljama to smatra srednjim godinama, kada se život zaista zahuktava. Odgajale su decu, gradile karijeru, zarađivale novac. Kada živeti, ako ne sada? ” – pita se Marina.

Paaa da li je manikir potreban u šezdesetim?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts