Djevojka odbila pobaciti dijete kada je čula OVE riječi od Boga

Ova djevojka je odbila pobaciti dijete pred samom klinikom za pobačaj kada je čula ove riječi od Boga.

Tiffany je tijekom odrastanja čeznula za ljubavlju, brigom i podrškom. Iz tog razloga, kada je upoznala dečka koji je pokazao brigu za nju, osjećala se dobro. Ubrzo su počeli izlaziti i njezin ju je dečko pozvao u njihovu crkvu. Navodno su njegovi roditelji bili službenici te crkve. Tako je redovno dolazila u crkvu i dosta slušala o Isusu.

Prosidba, ali i …

Zatim, nakon osam mjeseci njihove veze, dečko ju je zaprosio. No ubrzo je otkrila kako je njihov odnos stvorio podjelu između njezinog dečka i njegovih roditelja. Njihov odnos se pogoršao kada su saznali da je Tiffany trudna.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nakon razgovora, Tiffany i zaručnik su odlučili tajiti njezinu trudnoću i pobaciti dijete. Dečko jednostavno nije mogao podnijeti da roditeljima kaže što se dogodilo. Ubrzo je par dogovorio sastanak s Planned Parenthoodom za pobačaj. U to se vrijeme Tiffany udaljila i od Boga, jer je duboko u sebi znala da je njihova odluka pogrešna. Ali kako se približavao njihov dogovoreni sastanak, Bog je počeo mijenjati njezino srce.

Tada je došao dan “D”, no Tiffany je odlučila zadržati dijete. Dok je bila ispred klinike za pobačaj u automobilu, čula je glas od Boga kako joj govori da to ne čini.

“Nemoj to raditi. Bit ću tu”, rekao joj je Bog.

Odlučila je zadržati dijete

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Svome je zaručniku hrabro priopćila svoju konačnu odluku da zadrži njihovo dijete, a on se naljutio. Ali budući da nije mogao ništa učiniti, jednostavno ju je pustio. Zatim su otišli u kliniku na ultrazvuk i vidjeli svoju bebu.

U nastavku pogledajte kako danas izgleda Tiffanyno dijete.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Neki od komentara ispod videa su:

“Tako se ponosim tobom! Strašno je biti u takvoj strašnoj nevolji, a zatim biti osramoćen, odbačen i napušten zato što pokušavaš učiniti ono što je ispravno. Tako mi je drago što si pronašla sigurnu zajednicu koja te podržava! Kakvo lijepo i ohrabrujuće svjedočanstvo.”

“Mnoge crkve nisu nužno mjesta u kojima Krist prebiva. Tako sam sretna što imaš ovu dragocjenu djevojčicu – naš nebeski Otac će se pobrinuti za ostalo.”

“Kakvo svjedočanstvo! Tako mi je drago što se Bog pobrinuo za tebe i okružio te pravim osobama tijekom i nakon trudnoće! Aleluja, jer si izabrala život! Tvoja kći je prekrasna i blagoslov je od Gospodina. Tako je tužno da su ponekad sami “kršćani” ti koji vas odvlače od Isusa! Zato svoju vjeru ne smijemo staviti u čovjeka nego samo u Boga.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts