Genijalna mama oduševila internet: Lekciju koju je očitala sinu (13) svatko treba pročitati

Mama je oduševila internet svojom dosjetljivom lekcijom koju je napisala sinu tinejdžeru. Svatko je treba pročitati!

S 13 godina tinejdžeri roditelje smatraju bezdušnim stvorenjima koja uživaju da ih kontroliraju, pa se žele što prije osamostaliti.

Kroz sličnu situaciju prošla je i Australka Estella Havisham.

Naime, njezin sin Aaron (13) pokrenuo je kanal na Youtubeu te preko njega počeo zarađivati ​​neznatnu sumu novca. S velikim ponosom priopćio je majci da je sada samostalan, a u svađi koja je uslijedila, istaknuo je da on sada zarađuje i da Estella više nema pravo kontrolirati ga i određivati što će raditi.

Napisala je sinu kratko pismo

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Umjesto da nastavi svađu ili kazni dječaka, Estella je došla na genijalnu ideju – napisala je sinu kratko pismo i sakrila njegove omiljene stvari.

Pročitajte pismo i shvatit zašto je ovih nekoliko redova postalo pravi hit na internetu i zašto su roditelji diljem svijeta oduševljeni!

“Dragi Aarone, s obzirom na to da si zaboravio da imaš samo 13 godina, a da sam ja tvoja majka, izgleda da ti treba jedna mala lekcija iz samostalnosti.

Budući da si mi sasuo u lice da sada zarađuješ, mislim kako će ti sada biti lakše otkupiti sve stvari koje sam ti ja kupila u prošlosti. Ako želiš svoje žarulje ili pristup internetu, morat ćeš snositi dio troškova:

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Stanarina: 430 dolara

Struja: 116 dolara

Internet: 20 dolara

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Hrana: 150 dolara

Morat još i bacati smeće ponedjeljkom, srijedom i petkom, kao i da počistiš i usisaš kuću. Jednom tjedno ćeš čistiti kupatilo, spremati sebi hranu i čistiti nered za sobom.

Ako ne uspiješ, naplatit ću ti i usluge sluškinje u iznosu od 30 dolara za svaki dan kada ću ja to morati učiniti umjesto tebe.

Ako odlučiš kako bi radije opet bio moje dijete, a ne moj odrasli, samostalni cimer, možemo pregovarati o uvjetima.

Voli te mama”

Djeco, slušajte svoje roditelje u Gospodinu jer to je pravedno. Poštuj oca svoga i majku – to je prva zapovijed s obećanjem: da ti dobro bude i da dugo živiš na zemlji. (Efežanima 6,1-3)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts