Zelenskij: Borit ćemo se u šumama, borit ćemo se u poljima, borit ćemo se na obalama

Ukrajinski  predsjednik Volodimir Zelenskij citirao je Winstona Churchilla u povijesnom obraćanju britanskim zastupnicima rekavši da će se Ukrajina protiv Rusije boriti “u šumama, na poljima, na obalama i na ulicama”. Zelenskij se Donjem domu britanskog parlamenta obratio putem video-veze.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Od Velike Britanije zatražio je pomoć i još jednom ponovio zahtjev kojeg ponavlja već danima, a to je zona zabrane letova nad ukrajinskim nebom. Citirao je i Williama Shakespearea rekavši “da je pitanje s kojim se Ukrajina ovih dana suočava biti ili ne biti”, piše Index.hr.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Zelenskij je u jednom trenutku svog obraćanja apelirao na Borisa Johnsona i zapadne čelnike da provedu daljnje sankcije. “Molim vas, povećajte pritisak sankcija protiv Rusije. I molimo vas da priznate Rusiju kao terorističku državu. I molimo vas da osigurate da naše nebo bude sigurno”, rekao je. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Molim vas, pobrinite se da učinite ono što treba učiniti i ono što dolikuje veličini vaše zemlje Britanije”, dodao je. Zelenskij se u drugom dijelu obraćanja osvrnuo na rusku opsadu grada Mariupolja na južnoj obali Ukrajine rekavši da je grad danima bio bez vode i hrane. Dodao je da je u sukobu ubijeno više od 50 djece. “To su djeca koja su mogla živjeti, ali su nam ih ovi ljudi oduzeli.”

“Nikad prije, u svim stoljećima naše parlamentarne demokracije Dom nije slušao ovakvo obraćanje. U velikoj europskoj prijestolnici, koja je sada u dometu ruskog napada, predsjednik Volodimir Zelenskij čvrsto stoji za demokraciju i slobodu.”

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts