DA LI DA SVEKRVU ZOVEM MAJKA UKOLIKO TO NE ŽELIM A ONA INSISTIRA

DA LI DA SVEKRVU ZOVEM MAJKA UKOLIKO TO NE ŽELIM A ONA INSISTIRA

Niko se, naravno, neće iznenaditi što deca svekrve sopstvenu majku nazivaju „majkom“. Ona je jedna od najvažnijih osoba u njihovom životu i nije nimalo čudno da u njihovoj vezi budu samo najtoplija osećanja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

S druge strane, kada se u porodici pojavi nova osoba, odnosno snaja, ti odnosi nisu uvek tako srdačni. Na primer, da li mlada žena treba da nazove svog svekra „tatom“ ili je to nepotrebno? A ako je u takvoj postavci stvari svekrva ne naziva „ćerkom“, šta tu nije u redu?

Naša redakcija dobila je pismo od devojke koja se nedavno udala i bila je pomalo uznemirena zbog majke njenog supruga. Možda i vi možete nešto da je posavetujete.

SVEKRVINA DECA
“Molim vas za savet, pomozite, posavetujte me šta da radim. Nedavno mi se dogodila baš neprijatna situacija, tj. incident. Još uvek sam u laganom šoku i ne znam šta dalje da radim, kako da postupim.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Imam 26 godina, pre šest meseci sam se udala. Neću vam dosađivati pričom o tome kako je venčanje bilo prelepo (sve je bilo prilično lepo, bez previše pompe), koliko sam bila srećna i kakvu sam prelepu haljinu nosila tog dana. Dakle, i pre venčanja i posle, rodbina mog muža i ja nismo imali problema.

Njegove roditelje sam upoznala pre godinu i po dana, oni su vrlo dobri, prijatni ljudi. Odmah su mi se svideli bez rezerve. Žive van grada, u penziji, drže malu farmu. Mom mužu su kupili stan u gradu, prvo za studiranje, a onda je pronašao dobar posao, kasnije i oženio.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Nekoliko meseci pre venčanja živela sam sa mojim suprugom i sve je bilo zaista sjajno. Povremeno smo boravili kod njegovih i kod mojih roditelja.

Dakle, kako i priliči lepo vaspitanoj osobi, svog svekra sam uvek zvala po imenu. Tako am vaspitana, a nekako drugačije i ne mogu. Pre venčanja je s tim bilo sve u redu, ali na samom slavlju, majka mog supruga prišla mi je pomalo pijana i rekla pomalo drsko: „Zašto me, Tijana, oslovljavaš tako službeno? Trebaš da me zoveš mama, a ja ću te zvati ćerko. “

U tom momentu nisam obratila punu pažnju na to. Misli su mi bile usredsređene na provod sa dragim gostima. S druge strane, ja imam samo jednu majku i kako mogu da nazivam drugu osobu sa tako toplom rečju, čak i ako nemam ništa protiv same osobe?

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts