Odani njemački ovčar proveo 11 sati u vodi kako bi spasio vlasnika

Odani njemački ovčar je proveo 11 sati u vodi kako bi spasio svog vlasnika. Primijetio ga je ribar koji se nalazio na tom području.

Policajci u Moreton Bayu u Australiji primili su poziv u vezi s psom koji je viđen u zaljevu. Poziv je uputio ribar koji je vidio psa kako pliva oko osobnih predmeta.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ribar je shvatio da je možda čamac upao u nevolju, pa je pozvao policiju za pomoć.

Kad je stigla policija, kujicu Heidi su izvukli iz vode i odveli je kod veterinara. Vodena policija Brisbanea odmah je započela misiju traženja njezinog vlasnika.

Život je spašen

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Heidinog vlasnika su primijetili jer je bio privezan za svoj brod kako bi ostao na površini vode samo nekoliko sati nakon što je Heidi spašena. Objasnio je da mu je brod ubrzo potonuo kad ga je napunila voda nakon što je izgubio snagu.

Budući da je bila večer, bilo ih je teže primijetiti. 63-godišnji muškarac prevezen je u obližnju bolnicu gdje je utvrđeno da nije imao težih ozljeda.

Odani njemački ovčar spasio vlasnika
Foto: Queensland Police
Vlasnik je otkrio da je odani pas boravio u vodi više od 11 sati prije nego što ga je ribar ugledao.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Stariji narednik Bairstow iz policije dao je izjavu u kojoj apelira na one koji žele izlete brodom da se pridržavaju propisanih mjera opreza.

Inzistirao je na tome da je svima koji borave na vodi bilo bitno da u svakom trenutku imaju pojas za spašavanje ili bilo koji drugi plutajući predmet.

Također je apelirao na vlasnike čamaca da vode račune o sigurnosnoj opremi koja treba biti funkcionalna i u dobrom stanju.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts