• Pet. pro 2nd, 2022

Odani njemački ovčar proveo 11 sati u vodi kako bi spasio vlasnika

Odani njemački ovčar je proveo 11 sati u vodi kako bi spasio svog vlasnika. Primijetio ga je ribar koji se nalazio na tom području.

Policajci u Moreton Bayu u Australiji primili su poziv u vezi s psom koji je viđen u zaljevu. Poziv je uputio ribar koji je vidio psa kako pliva oko osobnih predmeta.

Ribar je shvatio da je možda čamac upao u nevolju, pa je pozvao policiju za pomoć.

Kad je stigla policija, kujicu Heidi su izvukli iz vode i odveli je kod veterinara. Vodena policija Brisbanea odmah je započela misiju traženja njezinog vlasnika.

  NE RADIM NIŠTA, IMAM NOVCA! Ana Korać priznala ODAKLE JOJ LOVA za LUKSUZAN ŽIVOT! Starleta konačno progovorila i ZAPREPASTILA SVE

Život je spašen

Heidinog vlasnika su primijetili jer je bio privezan za svoj brod kako bi ostao na površini vode samo nekoliko sati nakon što je Heidi spašena. Objasnio je da mu je brod ubrzo potonuo kad ga je napunila voda nakon što je izgubio snagu.

Budući da je bila večer, bilo ih je teže primijetiti. 63-godišnji muškarac prevezen je u obližnju bolnicu gdje je utvrđeno da nije imao težih ozljeda.

Odani njemački ovčar spasio vlasnika
Foto: Queensland Police
Vlasnik je otkrio da je odani pas boravio u vodi više od 11 sati prije nego što ga je ribar ugledao.

Stariji narednik Bairstow iz policije dao je izjavu u kojoj apelira na one koji žele izlete brodom da se pridržavaju propisanih mjera opreza.

Inzistirao je na tome da je svima koji borave na vodi bilo bitno da u svakom trenutku imaju pojas za spašavanje ili bilo koji drugi plutajući predmet.

Također je apelirao na vlasnike čamaca da vode račune o sigurnosnoj opremi koja treba biti funkcionalna i u dobrom stanju.

  Niko mu nije vjerovao da njegova beba radi ovo svakog jutra, a onda je uzeo kameru i sve snimio (VIDEO)