DREVNO VJEROVANJE, ubacite 1 stvar u novčanik i DOBIT ĆETE GOMILU PARA: Ali ne smijete ga izgubiti nikad, KAŽU DA JE TAČNO 100%

Vjeruje se da ako ga nosite u novčaniku ili stavite ispod otirača na kućnom pragu, privlačite bogatstvo i novac

Staro vjerovanje za ostvarenje želje. Šta se događa kada lovorov list ubacimo u novčanik – magičan ritual za privlačenje novca i obilja.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Lovorov list je začinska biljka koja se vijekovima koristi u kuhinji, ali i u službi zdravlja kao prirodni lijek. U feng šuiju i prema narodnom vjerovanju, ona ima magično svojstvo – vjeruje se da može privući novac i ostvarenje želja.

Prema starim vjerovanjima lovorov list je vid talismana ili amajlije, a vjerovalo se da ako ga nosite u novčaniku ili stavite ispod otirača na kućnom pragu, privlačite bogatstvo i novac.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Postoji i vjerovanje da je paljenje lovorovog lista sredstvo za čišćenje energije u domu, kao i za određivanje da li je u kući prisutna pozitivna ili negativna energija.

Još jedan stari ritual jeste pisanje želje na listu lovorovog lista. Vjerovalo se da za vrijeme mladog ili punog Mjeseca na lovorovom listu se napiše želja, a onda se ta liska baci u vatru da izgori. Potrebno je verovati da se želja može ispuniti.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Feng šui, stara kineska tehhnika uređenja doma i privlačenja pozitivne energije, može se primijeniti i na novčanik. Vjeruje se da ukoliko u njemu nosite račune, istrošene kartice, zgužvan novac i nepotebne stvari, onda privlačite lošu energiju i nepovoljnu finansijsku situaciju, piše Lovesensa.

S druge strane, postoje i predmeti koje je poželjno nositi u novčaniku u svakom trenutku, jer se veruje da oni šire pozitivnu energiju i privlače novac.

Sigurno ste negdje videli feng šui figuru žabe koja sedi na kovancima i za koju se vjeruje da privlači novac, ili je možda i vi imate u svojoj kući. Ona se drži u domu najčešće na ulazu ili na radnom stolu, a prema feng šui pravilima možete ovaj feng šui magnet za obilje staviti u novčanik.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts