20. FEBRUARA STIŽU VELIKE PARE ZA 4 ZNAKA: Provjerite da li ćete se vi OBOGATITI

Januar je bio retrogradan zbog nazadnog kretanja planeta, kao što su Venera i Merkur, ali februar sa Marsom i Venerom u Jarcu stavlja nas nas test i ukazuje da moramo mnogo da se trudimo kako bismo ostvarili ono što želimo. To važi i za finansije, a pojedini znaci će imati više para nego ostali u zodijaku

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Astrolozi tvrde da će Vage, Škorpije, Strelčevi i Jarčevi imati više para do 20. februara nego ostali znakovi.

VAGA – Planete u Jarcu vas iritiraju, ali ste shvatiti da i finansijsko stanje zavisi isključivo od vas. Vjerovatno ste već shavatili da je vrijeme da otvorite nešto svoje i profitirate na osnovu toga. Nemojte da poznajmljujete novac od roditelja. Moguće je da odlučite da ulažete novac u nekretnine.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

ŠKORPIJA – Pred vama je nedelja dobrih ugovora i uvećanja zarade. Vi ste jedan od znakova koji će se najviše iznenaditi u Novoj godini, jer planete rade za vas. Jupiter u Ribama donosi vam novi izvor zarade. Pomoću zabave ili sporta ili nečega kreativnog lako možete da zaradite novac.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

STRIJELAC – Vi ste jedan od znakova koji će najviše da uštedi u ovom periodu. Pare će stizati sa više strana, a ujedno će tu i biti bolja poslovna ponuda. Planete u Jarcu ne dozvoljavaju da se obogatite preko noći, ali ste na putu ka tome da zarađujete sve veći novac.

JARAC – U odnosu na ostala tri znaka vi ćete zaraditi manji novac, ali je i to bolje nego ono kakvo je stanje bilo u januaru. Merkur u Vodoliji donosi vam lakšu zaradu. Biće više para ali i troškova. Budite mudri kao što inače jeste.

(Informer.rs)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts