Gladni beskućnik ju je molio komadić kruha, no njenu reakciju nitko nije očekivao

Gladni beskućnik je molio vlasnicu restorana komadić kruha, no ovakvu njenu reakciju nitko nije očekivao.

Djevojka po imenu Cesia Abigail Baires vlasnica je restorana brze hrane u Minneapolisu, najvećem gradu američke države Minnesota.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

U karijeri je viđala sve i svašta, ali kada joj je izgladnjeli beskućnik Marcus ušao u lokal i tražio da hranu, taj trenutak promijenio je život i njoj i njemu.

gladni beskućnik
Snimka zaslona: YouTube

Naime, Cesia ga je odmah pitala zbog čega nema posao te je li mu poznato kako njoj ništa ne pada s neba, na što je Marcus rekao da je posao nešto što bi najviše volio, ali ga nitko neće zaposliti zbog dosjea u policiju punog krađa, na koje je bio primoran zbog gladi i neimaštine.

Cesia je odlučila ne podleći predrasudama te da joj prva misao ne bude kako je u pitanju prevarant, već siroti beskućnik koji se vrti u začaranom krugu – beskućnik je jer nema posao, a posao nema jer je beskućnik.

Predložila mu je da pere suđe

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Zato je odlučila tog dana predložiti mi da kod nje pere posuđe, a ona će mu za to platiti. Prije nego što ga je poslala u kuhinju, Cesia mu je dala obrok i odmah potom ostala u čudu – Marcus nije sjeo za stol kako bi pojeo obrok, već je izašao iz lokala.

Screenshot: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

I taman kada je Cesia pomislila da je pogriješila, vidjela je nešto nevjerojatno. Marcus je otišao podijeliti obrok s prijateljima, također beskućnicima, a zatim se vratio, spreman raditi.

Shvatila je da je beskućnik divna osoba

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Nakon što je malo razgovarala s njim, Cesia je shvatila da je u pitanju divna osoba pa je odlučila dati mu taj posao do daljnjeg.

Priča o dobrodušnoj vlasnici i vrijednom beskućniku proširila se po internetu brzinom svjetlosti, a Cesia nije očekivala da će sve poprimiti tolike razmjere, da je popularnost njenog lokala nevjerojatno porasla, a ponekad nema gdje smjestiti sve mušterije.

To je definitivno njezina nagrada za dobro djelo!

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts