Roditelji bacili novorođenče u smeće ispred bolnice jer je ”prerano rođeno”

Par je izrazio žaljenje zbog svog čina.

Sakupljač smeća u Kini je spasio novorođenu bebu nakon što ju je našao bačenu u koš za smeće na javnom mjestu. Odveo je bebu u obližnju bolnicu na pregled te je osoblje uspjelo naći njezine roditelje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Prema dječakovim roditeljima, odlučili su ga baciti jer je bio rođen prerano te nisu mislili da će biti zdrav dok bude odrastao. Roditelji su izrazili žaljenje svojom odlukom.

Prema izjavi na qq.com, sakupljač je našao bebu dok je prebirao po smeću u koševima oko Fuling Centre Bolnice u Chonngqingu, 23.7. Muškarac, čije ime nije objavljeno je izvadio bebu dječaka iz koša u otprilike 10 sati ujutro, prenosi Faithpanda.

Prolaznici i bolničko osoblje je reklo muškarcu da odvede dijete u bolnicu na pregled. Nakon pregleda je utvrđeno da je dječak prerano rođen. Kažu da je beba rođena prerano.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kažu da je beba, koja je bila teška samo 1,5 kg, rođena u 12 tjednu trudnoće. Bila je velika kao podlaktica odraslog čovjeka. Pregledom je utvrđeno da je beba bila zdrava.

Snimka zaslona: Daily Mail

Liječnici su ubrzo dobili podatke da je u toj bolnici nedavno rođena beba koja odgovara bebi pronađenoj u košu za smeće. Odmah su nazvali policiju, a policija je kontaktirala roditelje djeteta.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Prema jednom izvještaju, policija je potvrdila tko su dječakovi roditelji te su saznali da je majka još bila u bolnici. Policija je rekla da je njezin muž iznio bebu iz bolnice te ju je stavio u koš za smeće.

Par je rekao novinarima: „Bili smo uplašeni da on (beba) neće dugo živjeti jer je rođen prerano. Nismo dobro razmislili prije nego smo ga bacili u koš za smeće.“

Par je izrazio žaljenje zbog svog čina. Rekli su da će se nastaviti brinuti za bebu. Policija nije podnijela prijavu protiv para nego im je dala verbalno upozorenje.

Prema nekim podatcima, jedna na 13 beba je rođena prerano. To znači da su rođene prije 37-og tjedna trudnoće ili taj tjedan. Djeca rođena prije 34-og tjedna trebaju pomoć sa disanjem, hranjenjem i grijanjem te ih se prenosi na posebnu njegu.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts