ZVEZDU GRANDA MUŽ IZBACIO NA ULICU SA DJECOM, a sad ulazi u RIJALITI: Povećala usne, ugradila silikone -EVO KAKO DANAS IZGLEDA (FOTO)

Sanju Stojanović Srbija je upoznala tokom takmičenja u muzičkoj emisiji Zvezde Granda, a njeno učešće obilježio je intimi kućni video koji se pojavio u javnosti, što je njoj tada teško palo, a život joj je čini se krenuo nizbrdo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Ona se prošle godine u decembru razvela od supruga sa kojim je bila u vezi od 2006. godine, a 11 godina u braku.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kako se tada navodilo, Sanja je u međuvremenu iznajmila stan u kojem će u budućnosti živjeti sa djecom, ali pošto taj stan i dalje nije sređen i još nije useljiv, oni su maltene ostali na ulici.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Danas ova ljepotica izgleda potpuno drugačije. On je ugradila silikone, povećala usne, a prošle godine je objavila i novu pjesmu “Zapaljiva”, međutim čini se da je nakon nje opet nestala.

Ipak, Sanja je sada na svom fejsbuk profilu objavila fotografiju uz koju je napisala da ulazi u rijaliti “Parovi”, a mnogi su se zapitali da li će postati dio ovog TV fromata ili je u pitanju samo gostovanje.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts