OTIŠLA SAM NA KRUZER SA 19 I UDALA SE ZA ČOVJEKA OD 64 GODINE: Mislila sam da je truli bogataš, ali prevarila sam se!

Djevojke koje su zaposlene na kruzerima često budu meta gostiju. Neke čak nađu i svoju srodnu dušu, a neke dobru priliku za bogatu udaju. Jedna od njih je i Elena koja je na kruzer otišla odmah poslije srednje škole, tačnije sa 19 godina.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Elena je na kruzeru upoznala dosta starijeg muškarca, u kom je vidjela dobru priliku i poletjela da se uda za njega. Međutim, tek kada su se vjenčali, shvatila je da je istina malo drugačija.
 
Prenosimo vam njenu ispovijest:
 
“Odmah nakon srednje škole prijavila sam se za kruzer i tada nisam znala da ću postati obična fufica, ali nažalost izgleda da jesam. Radila sam u jednom baru, naravno zbog mog izgleda, ali nakon smene sam često završavala u sobama bogatih biznismena, najčešće matoraca preko 50 godina. Pare koje su nudili teško koja žena bi odbila.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Jedan takav, tačnije malo stariji, ima 64 godine, ma pravi švaba, sa žutom kosom i staračkim pegama na sebi, bio je skoro pa redovna mušterija. Dane je provodio u baru, sjedeći i gledajući u mene. Na raju mi je ponudio da se udam za njega, što mi je na prvu pomisao bilo grozno, ali nakon što sam malo razmislila i shvatila šta sve dobijam ukoliko prihvatim, prihvatila sam.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Udala sam se za njega i evo već skoro godinu dana živim u Berlinu. Za to niko od mojih ne zna i svi i dalje misle da sam na kruzeru.
Sve je bilo u redu dok nisam shvatila da matori nije toliko bogat koliko sam mislila, ima iznad prosjeka, ali krstarenje su mu uplatila djeca kojih ima petoro. Tako da i stan u kom živimo teško da će ostati meni. Jedino penzija koja mu je 3350 eura možda ostane meni, opet moram se dobro raspitati da li i kod njih penzije ostaju suprugi, odnosno koliko, jer ako bude ispod 2.000 eura, mislim da mi se uopšte ne isplati spavati pored ovog matorog smrada.
 
Možda jesam fufica ali to mi je jedini način da nešto uradim od života, a ko misli da je lako i jednostavno i da mi je drago da spavam sa čovjekom koji je stariji preko 40 godina, mogu samo da kažem – NEKA PROBA.”

(Kurir.rs)

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts