Žena živi u dvorcu od 50 miliona evra, UŽIVA U SVILI I KADIFI, a ćerku Manuelu tera da ide u školu i da radi za svoj DŽEPARAC…

Pevačica Dragana Mirković je sa svojom karijerom krenula 80 tih godina prošlog stoleća, a prvo je pevala u grupi Južni vetar, kao jednoj od najpopularnijih grupa u Jugoslaviji. Poznatom je da se 90 tih godina prošlog stoleća udaza za biznismena Tonija Bijelića sa kojim sada živi u dvorcu u Beču, i sa kojim ima dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu. Također, oni u svom vlasništvu imaju i televiziju DM Sat koju vodi trenutno njena sestra, jer oni nemaju toliko vremena.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Dragana je jedna od retkih pevačica koja nema ni jednu “mrlju” u svojoj karijeri, a svoju je karijeru sticala na jedan jako pošten način, isključivo trudiom, radom i ljubavlju prema onim što radi. Također, poznata je kao jedna emotivna osoba koja je pomagala mnogim kolegama i koleginicama u teškim trenutcima. Sada je pevačica posle dugo vrmeena progovirla o ćerki Manueli i sinu Marku, te šokirala izjavom o tome koliko su joj deca skromna.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Moja su deca najskromnija deca na svetu, koja su imala normlano detinjstvo i bili su odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radina je na recepciji u Ricu”, rekla je jednoom prilikom Dragana. Zatim se pevačica osvnrnula na prijateljstvo sa holivudskim glumcem, pa je istakla da je Van Dam jako upućen u njenu karijeru i da je upoznala njegovu porodicu, te da se čuje sa njegovom majkom.

“On je neverovatan čovek, mnogo je zavolio moju porodicu i super se družimo, a upoznaonas je vlasnik Fashion Tv. Ljudi iz svetskog džet seta su mnogo prizemniji nego naši, a Van Dam zna i više nego što bi trebalo o mojoj pevačkoj karijeri”, rekla je pevačica u emisiji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts