ŽENA UZELA KREDIT, MUŽ JE IZBACIO IZ KOLA I POBEGAO SA PARAMA: Priča o kojoj bruji Srbija!

Miljan D. rekao ženi da pogura auto, a čim je izašla, dao je gas i ostavio je, odnevši 500.000 dinara koje je ona uzela na kredit za renoviranje

PROKUPLJE – Miljan D. iz Prekadina kod Prokuplja uzeo je od supruge Snežane D. 500.000 dinara, koje je ona uzela na kredit za renoviranje kuće, i pobegao kolima ostavivši je nasred puta. Iako je po prijavi supruge policija tragala za njim, Miljan se juče, posle desetak dana „bekstva“, vratio ženi, ali je ostalo nepoznato šta se dogodilo s parama.

Nesvakidašnji slučaj dogodio se 15. jula, kada su supružnici išli kolima za Prokuplje. Kako je Snežana D. izjavila inspektorima, u kolima su bili njih dvoje i dvogodišnje dete. Pare od kredita uzeli su dan ranije.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

– U jednom trenutku suprug je stao na putu jer u kolima nešto nije bilo kako treba. Rekao mi je da izađem iz kola i poguram ih. Ali čim sam ja izašla, on je upalio auto i ostavio me. U kolima je bilo i naše dete… Nisam znala šta me je snašlo – izjavila je šokirana Snežana.

Ispostavilo se da je Miljan produžio za Prokuplje i dete ostavio kod rođaka, posle čega mu se izgubio svaki trag. Odmah je isključio i mobilni. Zbunjena Snežana se vratila kući i odmah sve prijavila policiji.

– Policija je organizovala potragu, ali ih je Miljan sve iznenadio kad se juče vratio kući. Posle 10 dana. Gde je bio i šta je radio, niko ne zna. Njegova žena kaže da je vratio sve pare, ali u to niko u selu ne veruje. Koliko znam, nisu imali bračnih problema, niti su se svađali. Što je to uradio, bog će ga znati – rekao nam je meštanin Prekadina.

Ekipa Kurira pokušala je juče da razgovara sa supružnicima. Vrata nam je otvorila Snežana i odmah rekla da je muž vratio sve pare, ali da ne želi da priča o onome što se desilo.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

– To je naša privatna stvar – rekla je Snežana D.

„Bekstvo“ muža s parama glavna je tema u Prekadinu.

– Nisam bio blizak s porodicom, ali smo se viđali. Za nju nemam neke loše reči, stvarno, imaju troje dece i do sada nisam čuo da su imali problema. Najbolje je što se ipak vratio kući – kaže jedan od komšija, dodajući da se ova porodica doselila s Kosova.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Pohvalila se

ČASTIM, VRATIO MI SE MUŽ!

Jedan komšija kaže da je Snežana bila srećna jer joj se muž vratio.

– Zvala me je da se pohvali da treba da časti, jer joj se suprug vratio. Samo je rekla da su bili do grada i da su sada kod kuće. Eto, sve se dobro završilo na kraju – rekao je komšija.

Ako Snežana povuče prijavu protiv supruga, protiv Miljana D. neće se voditi nikakva istraga.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts