Žena proslavila 28. rođendan u lijesu: Od gostiju je tražila cvijeće i vijence

Brojni brazilski mediji raspisali su se o Graziji Gervásio, ženi koja je svoj 28. rođendan odlučila proslaviti u lijesu!

I to nije sve! Grazi je zamolila svoje prijateljice da se ponašaju kao da su na bdijenju, da glume tugu i plač, ali i da prostoriju ispune plakatima, cvijećem i vijencima.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

“Htjela sam pokopati svoju prošlost, ove sam godine prošla kroz mnoge promjene u životu, vjenčala sam se i morala sam prihvatiti sve novo, pa sam mislila da bi bila dobra ideja pokopati ono što je umrlo”, rekla je Gervásio za NY Post.

Događaj je vodila iz svog lijesa, našminkana i u prozirnoj dugoj crnoj haljini s oskudnim crnim donjim rubljem ispod.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

“Umrla sam da bi živjela, a uživo je predobro,” napisala je Gervásio u svojoj objavi na Instagramu 24. srpnja, koja ima više od 3200 lajkova.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Volimo te”, napisala je tvrtka na jednom od tih plakata te slavljenici uručila srebrnu tortu u obliku srca, nakon čega je uslijedila nešto živahnija atmosfera uz pjesmu.

Fotografije, u najmanju ruku, nesvakidašnjeg okupljanja skupile su već gotovo 200 tisuća lajkova na Instagramu, a zanimljivo je kako mnogi tu ideju nisu doživjeli nimalo morbidno. Upravo suprotno!

“Mislim da je to bila konceptualna proslava. Smrt je jedino što je sigurno u životu. Rođendan označava kraj jednog ciklusa i početak novog. Pokopati ga za rođenje nove žene. Hrabro. Otmjeno“, pohvalio je jedan korisnik Instagrama slavljenicu čiji je komentar prikupio pregršt lajkova.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts