(VIDEO) Tužna ispovijest Srpkinje koja se udala “za papire”: Prodala sam se za 5.000 eura!

Imam 30 godina, u studenom punim 31. Udana sam za čovjeka koji je od mene stariji 40 godina. Sve je to počelo od bijega od sirotinje. Upoznala sam ga prilikom čuvanja djece u Švicarskoj …. U potrazi za boljim životom, ostavila je sve što ima u Srbiji. Bolji život je konačno tu, a sreća? Zašto ne savjetuje nikome da juri trbuhom za kruhom pročitajte u ispovijesti jedne dame. Imam 30 godina, u studenom punim 31. Udana sam za čovjeka koji je od mene stariji 40 godina, prenosi Pogled.ba Sve je to počelo od bijega od sirotinje. Upoznala sam ga prilikom čuvanja djece u Švicarskoj ….

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Nisam ja ni ružna, ni glupa, ni … Imam završen fakultet. Završila sam ga magistraturom, dok je to još bilo ostalo od školskog sustava Srbije. Otprilike kada je titula “Magistar” u našoj zemlji prestala važiti, ja sam skupila onoliko prtljage koliko je moglo stati u malu torbu, koju sam tog tjedna kupila kod Kineza za 300 dinara. Žena koja me čekala me čudno pogledala kada je shvatila da je to sve što imam. U toj torbi je bilo svo moje bogatstvo. Kada se sada osvrnem iza sebe, vidim da sam pobjegla od svega što volim, da sam se “spasila” od svega za čime sada patim. Brojim dane kada ću u Srbiju. Kada odem u rodnu kuću zagrlim sve što mi je godinama bolo oči.

Čovjek za koga sam se udala me obožava, umro bi na moj znak, bukvalno! Pomogao mi je oko kredita moje majke oko dugova za struju u očevoj kući (naravno da sam dijete razvedenih roditelja), oko djedove sahrane, bratu za ovo i ono … Vidite, ja sam zbog svega gore navedenog otišla u Švicarsku da sa prvog drveta naberem lovu za sve to. To drvo sam našla odmah … ima 40 godina vise od mene. Jeste on super, inteligencija, stav, maniri, visok, zgodan, ali STAR.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Sve da se skupi pomogao mi je s oko 5.000 eura. Sve ovo poslije je bilo moje iživljavanje jer je mogao spriječiti moj slom i zato sto mi se moglo. Dotle je došlo u Srbiji. Nisam sam ja jedina koja je magistar, plus ja sam mnooogo privlačna i test kaže da je moj IQ vrlo visok. Ja sam pala pod pritiskom s 25, a tlak stanja u Srbiji trpjela sam s prvim počecima kognitivnih mogućnosti do tada, eto.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Mnogo je tih djevojaka s jednakim i većim kvalitetama dolje. To dolje je sada već “kod vas u Srbiji” jer sam se udala u međuvremenu, a meni se srce kida.

A kakva je svadba bila … a što mi je “Cavalli” torba bila … Bez obzira na cijelu situaciju u tom djelu bivše Jugoslavije, bez obzira što su vam možda i roditelji razvedeni, djevojke, molim izdržite !!! Kajaćete se ako učiniti kao ja. Ja želim i da se vratim, pa čak i godine da vratim. Ne prodajte se za nešto što je nekome mjesečna plaća. Ja samo igrom sreće nisam tamo neka javna elitna sponzoruša, koje čak i ja mogu u ovom kontekstu spomenuti. Izdržite dok dođe onaj pravi. Ne dajte sebe lako. Ne dozvolite da stradate ni zbog bližnjih.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts