ZA SAMO 3 MINUTA SVA BUĐ IZ DOMA NESTAJE: Trik koji koriste ljudi u Njemačkoj, SVIMA USPIJEVA

Buđ u domu može biti loša za zdravlje. Korisnik Reddita otkrio je svoju tehniku rješavanja ovog problema, a koja oduzima samo tri minuta dnevno.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

U Njemačkoj imamo tehniku ​​koja se zove ‘Stosslüften’. To znači da umjesto da imate možda jedan prozor otvoren celi dan (što je ogroman gubitak energije), otvorite nekoliko prozora po cijeloj kući na tri minuta, stvarajući jaku promaju za razmenu većine toplog vlažnog vazduha unutar kuće s hladnim izvana.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Ako ovaj relativno suv hladan vazduh uđe u kuću, zagriva se. Budući da postaje sve topliji, sposoban je da preuzme deo dodatne vlage iz kuće. Učinite to nekoliko puta dnevno i stvarno biste trebali da vidite promjenu – otkrio je.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

Buđ proizvodi alergene, materije koje mogu izazvati alergijsku reakciju, nadražavajuće i, ponekad, otrovne materije. Kada se udišu ili uđu u kožu, to može da prouzrokuje neugodne simptome.

U početku ovi toksini možda neće uzrokovati nikakvu štetu na niskim nivoima, ali ako su stalno u vazduhu, to počinje izazivati ​​nuspojave, piše The Sun, prenosi “Krstarica”.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts