Majka je napravila veliku grešku na vrtićkoj fotografiji dječaka, nasmijala je cijeli internet

Jedna majka je napravila veliku grešku na vrtićkoj fotografiji dječaka te je njome nasmijala cijeli internet. 

2020. godina je zaista posebna. Čak je i vrtićkoj i predškolskoj djeci cijelo iskustvo obrazovanja promijenjeno. 

U Texasu (SAD) je jedna majka bila presretna što je napokon mogla poslati svog sina u vrtić zajedno sa svom drugom djecom. Bilo je lijepo vidjeti neke znakove normalnosti iako virus i dalje hara svijetom. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Brittany Kinley i njezin sin Mason su bili jako sretni kada je počeo vrtić. Uskoro je došlo vrijeme i za fotografije. Bile su to prve Masonove fotografije od kada je započeo vrtić. No, one su ujedno bile uzrok nečemu što će ta obitelj pamtiti cijeli život.

Prije fotografiranja morala je ispuniti jedan formular

Prije fotografiranja Brittany je morala ispuniti podatke na formularu. Primijetila je prostor na kojem su roditelji mogli upisati ime djeteta kako bi ono bilo otisnuto na fotografiji.

Brittany je odlučila da želi čiste fotografije bez natpisa, a budući da nije smjela prostor za upis na formularu ostaviti praznim, ona je jednostavno napisala: „NE ŽELIM OVO“.

Uskoro je obitelj primila 30 fotografija preslatkog Masona s natpisom „NE ŽELIM OVO“ u donjem lijevom kutu. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

No, tada više nije bilo povratka. 

Fotografija vrtić

Majčina greška je nasmijala internet

Majka je ovu svoju „pogrešku“ odlučila podijeliti na društvenim mrežama i nasmijati mnoge. Dodala je: „Sigurna sam da mnogi trebaju malo smijeha ovih dana, pa vam šaljem moju najnoviju pogrešku… nema na čemu.“

Brittany nije bila ljuta ni razočarana, ona je svoju pogrešku prigrlila i iskoristila ju kako bi nasmijala druge. Mason je postao prava mala zvijezda nakon što je njezina objava postala vrlo popularna. Rekao je da on sada nasmijava mnoge ljude, uključujući i svoje učitelje. 

Ne želim ovo
Foto: Facebook
Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

„Često pita koliko je danas ljudi nasmijao“, rekla je Brittany, „Njegovi su mu učitelji čak i pljeskali govoreći: ‘Ja želim ovo’.“

Mason i „pogreška“ njegove mame su jako nasmijali mnogo ljudi. 

Brittany je komentirala: „Mislim da je 2020. bila jako teška za sve ljude i da trebamo malo pozitivnosti. Mnogo mi je osoba reklo da su se jako nasmijali i da smo ih oraspoložili. Nisam mislila da će moja objava imati takav utjecaj, ali mi je drago da možemo širiti smijeh u ovako teškim vremenima“. 

Priznala je svoju grešku kao pravi heroj

Brittany je pokušala nazvati fotografe kako bi popravili fotografije, ali je ispalo da je to nemoguće. No, ona je priznala svoju pogrešku kao pravi heroj. 

Priznala je svoju grešku kao pravi heroj
Foto: Facebook

Mason i njegova mama možda nisu dobili fotografije kojima su se nadali, ali su stvorili predivne uspomene kojih će se zauvijek sjećati. 

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts