Vučić: Ja ne želim da bilo kojoj majci dijete vratim u kovčegu

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić govori o brojnim aktuelnim temama tokom večerašnjeg gostovanja na Kurir televiziji.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uklonila sam bore u svojoj 60. godini jednostavno preko noći


Sponsored by logo

Kaže da mu je predsjednik Francuske Emmanuel Macron rekao da niko prije Srbije neće ući u Europsku uniju, pa ni Ukrajina.

“Ovo pričam da ljudi znaju da država nije igračka. U ovakvim situacijama kada bjesni rat, ljudima morate da pokažete mnogo odlučnosti, ali da brinete za ljude. Mi Srbi volimo da se izjašnjavamo i da se pitamo, a nekad je baš važno da se pomirimo i sklonimo. Dolazi mnogo teže vrijeme ne našom krivicom. Srbija je mnogo bogatija i uspješnija. Ja ne želim da bilo kojoj majci dijete vratim u kovčegu dok sam predsjednik. Ne bih volio da me bilo čija politika dovede do toga, a volim slobodu, ovu zemlju, borio sam se za ovu zemlju jer je volim beskrajno”, rekao je Vučić.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Magično topljenje sala sa stomaka i bokova. Sve je jako jednostavno, uzmite


Sponsored by logo

Kaže da smatra da je ključno za Srbiju očuvanje mira i stabilnosti. Dodaje da su žene daleko odgovornije od muškaraca.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Konačno na našem tržištu. Prirodni preparat koji poboljšava sluh i najveći je neprijatelj tinitusa i infekcija uha. 2 puta dnevno


Sponsored by logo

“Nije moj posao da se ulizujem bilo kome. Slušamo o prijetnjama iz regiona, i ja šutim jer su neostvarive i besmislene, Srbija je danas mnogo jača ekonomski i vojno”, rekao je predsjednik Srbije.

Dodaje da će Srbija čuvati mir i da joj je potreban napredak u ekonomiji.

“Srbija će čuvati mir, stabilnost, brinuće o životima svoje djece. Kada jednom neko u budućnosti bude analizirao sve poteškoće s kojima smo se suočili, nama sukobi nisu potrebni, već da rastemo. Naša pozicija je veoma teška. Krenuo je voz, kampanja, a naše je da se maknemo sa te pruge, zato ne razumijem te ljude. U prošlosti smo uvijek sebe izlagali opasnostima, molim ljude da shvate da je za nas najvažnije da se sklonimo sa te pruge jer voz neće stati. Nema zaustavljanja ni kada je riječ o zahtjevima prema Srbiji, jer će svi da tražiti da se ižive na malim, na Srbiji. Zato kod mene nema osmijeha, znam koliko je teško”, dodao je Vučić.

Oglas

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Šta učiniti ako se na tijelu pojave papilomi, bradavice, madeži ili crvene tačke

Ovo čisti krvne sudove kao ludo! Ujutro skinite sa sebe 2 kg krvnih ugrušaka…


Sponsored by logo

Similar Posts